kam plovemo....

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Slovenclja že mogoče ,ker delujemo bolj solo , kaj boš pa z ,,unimi,, ki napadajo samo v hordi ?
evil.gif
Kakšni hordi? A ti preveč filme gledaš?

Ali mogoče misliš, da se brezdelna študentska in ostala FDV-jevska ter sindikalistična rulja klasificira kot "hordo"?
hysterical-1.gif
Taki te ne bodo ropali , .....dober veš kere imam v mislih ,-ki so pogumni razbijači samo v hordi , če rečem krdelo bo že preveč sovražni govor
evil.gif
Res ne vem koga misliš.
A semoliči?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Zmenjen!

Ti dam en teden mir, grem zdaj jaz, nesramni, požrešni, tajkunski kapitalist razmetavat denar na mondena francoska smučišča.
nahrung002.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Crkni, bogatunski lopov, ki tujcu nosi tezko prisluzen denar slovenskega delavca, ki ga je ukradel! Da bi te vsaj horda lacnih alzircev na gobec, in te s smucko posilila, ker nimajo za svoj vsakdanji Brie!

(Ali, v ne-Caplovscini, lepo se imej, upam, da je dovolj snega.)

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Zmenjen!

Ti dam en teden mir, grem zdaj jaz, nesramni, požrešni, tajkunski kapitalist razmetavat denar na mondena francoska smučišča.
nahrung002.gif
.....če si boš nogo zlomu
evil.gif

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
U jeb*, še dobro za te blodnje, ste me spomnili, da moram naredit zdravstveno zavarovanje, ko grem nest denar v tujino, snežna situacija baje ugodna! Tudi ostalim tajkunom želim prijetno smuko, sonce, voljne smučarke in cele noge!

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Sej vam dam zadnje čase čist prav , ...zagoni čim več sproti -tega ti ne bodo mogli več vzet ,kvečjemu socijalno ti lahko dajo ,če ti kdaj zagusti ,za vračilo se pa lahko pod nosom obrišejo ,.....(en smeško s prstom bi rabli , g. moderatorji
grims-1.gif
)
Če bi pred leti lahko predvidel kak se bo vse skup razpletlo , ne bi niti enga cigla kupil , ...socijalno stanovanje in čim več tam viset ,namesto v službi ,....in to nekje v mestu ,da mi še avta ne bi blo treba vzdrževat in trošarino pri bencinu plačevat
....kar bi pa delal pa vse načrno in vse na tujem za dopuste zagont ....
Prav mate , privoščite si.