Tukaj gre očitek predvsem za slovensko prometno policijo, da je takšno nevarno vozilo opravilo po Sloveniji več 100km in ga tudi policija ni uspela zaznati in izločiti iz prometa.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Ni tistem linku imaš spodaj slikco, ki se na klik poveča, pa vidiš katere napake so kje odkrili in katere ne.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kakšne so bile napake da jih niso našli?
sumim da so "namestili" napakice: ena šoba slabo špricne, ena stran ročne mičkno odtegnjena... najbrž take malenkosti ki niso ravno "alarmantne" zato pa so uspeli narediti...
kje je točen spisek napak da en bomo na pamet? in kaj so spregledali.
potem lahko nadaljujemo debato...
Ja pri šobah si uganil, potem so še prazna rezervna guma, prva pomoč, rezervne žarnice, lučka nad tablico.....
Ampak so pa zelo neodgovorni, da so se povsem zavestno s tako tehnično neizpravnim avtom vozili po celi Sloveniji. Bi si zaslužili kakšno kazen pomoje. kaj pa vi mislite?
Saj se zadeve počasi lotevajo na pravilen način, Policaji imajo to bolje dodelano, ti so že zdavnaj ljudem vbili v glavo, da si zelo nevaren, če spiješ tri pire ali pa pelješ 51 skoz naselje, al pa z umazanimi gumami na cesto, in folk že ve da je s tako vožnjo samo vprašanje časa kdaj boš zapeljal v skupino otrok in jih vse pobil. Tako lažje in z manj odpora kasirajo, pa še folk to podpira. Vse za varnostCitat:
Uporabnik proteus pravi:
@S57BMU: Zalostno je to, da te jebejo za vasko sranje. Za staro prvo pomoč te cajceki skeširajo 120 €, to sam prinas vidiš. Jebejo te zarad nekih obrabljeni črk, kdo je pa kriv da tak slabe tablice delajo? Nekateri avstrijci še z črnimi tablicami vozijo pa je ok, čuda od države!
Uf tole je pa še bolj nevarno še bolj, kot 81 skoz naselje, al pa 5 pirov.Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Zato, da ti mamca ne bi pripeljala po tvojem pasu, ker nič ven ne bo videla enga ne prav lepga dne.....
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Sicer pa, če imaš veze, se da tudi brez auspuha prit skozi tehnični
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Evo, kripe vozite v Postojno.
Tukaj gre očitek predvsem za slovensko prometno policijo, da je takšno nevarno vozilo opravilo po Sloveniji več 100km in ga tudi policija ni uspela zaznati in izločiti iz prometa.Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ampak so pa zelo neodgovorni, da so se povsem zavestno s tako tehnično neizpravnim avtom vozili po celi Sloveniji. Bi si zaslužili kakšno kazen pomoje. kaj pa vi mislite?
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Saj se zadeve počasi lotevajo na pravilen način, Policaji imajo to bolje dodelano, ti so že zdavnaj ljudem vbili v glavo, da si zelo nevaren, če spiješ tri pire ali pa pelješ 51 skoz naselje, al pa z umazanimi gumami na cesto, in folk že ve da je s tako vožnjo samo vprašanje časa kdaj boš zapeljal v skupino otrok in jih vse pobil. Tako lažje in z manj odpora kasirajo, pa še folk to podpira. Vse za varnostCitat:
Uporabnik proteus pravi:
@S57BMU: Zalostno je to, da te jebejo za vasko sranje. Za staro prvo pomoč te cajceki skeširajo 120 €, to sam prinas vidiš. Jebejo te zarad nekih obrabljeni črk, kdo je pa kriv da tak slabe tablice delajo? Nekateri avstrijci še z črnimi tablicami vozijo pa je ok, čuda od države!
Tele preizkusi pa tudi prepričujejo ljudi, da je avto nevaren če mi lučka nad tablico ne gori, povoju pretekla veljavnost.........s pretečenim povojem lahko kdo izkrvavi, na tehničnih bodo zdej še to gledali - zavračali avte in kasirali, pa še prvih pomoči in trikotnikov bodo več prodal. Skratka nič ni naključno, take akcije so namenjeno lupljenju folka, Zajc je takoj imel tiskovno konferenco, sumim da on stoji za to akcijo.
Ko te bo naslednjič na tehničnem jebal zaradi pretečene prve pomoči pa boš protestiral, ti bo lepo odgovoril da mora, ker imajo stalne kontrole. Al te bo zavrnil pa boš drugič ponovno plačal, ali pa boš takoj pri njih kupil drugo. Če te bo pa policaj na cesti dobil boš pa kazen plačal. Ofce tu na forumu ti bodo pa povedale, da je kazen še prenizka saj si res nevaren.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Sicer pa, če imaš veze, se da tudi brez auspuha prit skozi tehnični
Jaz naredim tehničnega brez avtaNo, tja sem se pripeljal, le
not ga nisem postavil
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat: