Kam gre ta država - kriminal

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Vsi ki tako pluvate po policiji, kolikokrat ste imeli opravka z njimi, razen, ko ste povsem upravičeno zganjali kozlarije po cestah in so prišli prasci inkasantski ter vas po nepotrebnem oglobili? Pravite, da pridejo prepozno, a ko vam hiše lopovi olupijo, bi morali priti čist takoj? Ja zakaj pa, a bo kaj manj oropana?
Ampak res prav privoščil bi vam, da bi jih kdaj RES potrebovali in bi vas dali mal na čakanje, namesto da bi zarad VAS cele noči lezli po grapah, ker ste se šli ekstremne športnike in zletel v grapo, kjer vas noben hudič ne najde. Klinc, zgnite tam notri, jaz vas že ne bi šel iskat, še familiji bi zaračunal vlečenje trupla iz žbunja in odvoz na kafelerijo.

problemout

Pripravnik
21. feb 2012
432
0
16
Ti ne ga srat Igorja Bavdeka prašam, ali njemu podobne patrone?

Apollo, veš kok Bavdkov imate med svojimi vrstami, lahko se smejim tvojem pametovanju. Sam si ugotovil, kaj dela folk v gostilni, nato pa sprenevedanje, da vas nimajo za svinje...

Glede na poste vas cenijo res presunljivo....

Glede žaljenja osebno pa si ti živ primer za ban.

Marlboro

Pripravnik
18. apr 2012
83
0
6
Saj problem je v tem ker nikoli nisem imel opravka z njimi. 8 let sem se vozil brez izpita in samo 1x so me ustavili!! Kadar sem potreboval njihovo pomoč so se pripeljali čez pol ure kar je dovolj da je lopov že čez mejo. Ne klobasaj neumnosti.

Ja hiša bo manj oropana ČE pridejo v roku 5ih minut kar ni nemogoče. V tem času [cenzura] jih grem sam lahko iskat na policijo in pripeljem. Mislim kakšne imate... Pa o kakšnih grapah govoriš?

problemout

Pripravnik
21. feb 2012
432
0
16
Citat:
Je pa res da se za besede sociopatov obicajno ne zmenim, tako da ce si se kdaj za menoj drl "svinja", sedaj ves zakaj se nisem ozrl.

Vsak normalen se obrne, ker ne morem verjeti... Tisti ki se prepozna, pa se dela kot da ne sliši..

Všeč mi je en komentar motorista, ki je na vprašanje nekega userja vprašal če pozdravljate policiste motoriste?

odgovor
prascev se ne pozdravlja....

dejansko tko je....... Seveda kdorkoli je bil kdaj oropan, nima v 90 procentov od vas nič druzga kot preč vržen cajt in ameterizem. Doživel sem celo to, da na sodišču policaj niti iz zapisnika ni znal prebrat.

tko da lahko blebetaš, na koncu imamo userje, ki žalujejo za svojimi ukradenimi stvarmi.... ter spomin na plavo stojalo..

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
Ja no daj vprasaj. A si celico delita?

Ti nikakor nisi sposoben oziroma noces dojet, da je v policiji enak procent bebcev in lopovov kot v ostali druzbi. S selekcijo se policija sicer ze na zacetku trudi da bi take izlocila, vendar jim vseh nikoli ne bo uspelo izlociti poleg tega pa po mojem skromnem mnenju in standardih, zadevo opravljajo slabo. Vseeno pa to ne pomeni, da so vsi policisti morilci, ponarejevalci itd... Vse kar lahko zakljucis iz tega je, da nikakor ne drzi trditev, da so vsi policisti do zadnjega posteni.

In se enkrat: za menoj se se nikoli nihce ni drl svinja. Bil sem ze gnoj, pe.der itd... Ampak do vsakega (ni jih pa bilo vec kot 10) ki je izustil kaj podobnega sem se zmer stopil in ga vprasal zakaj tako meni o meni. Ampak logicno je, ta folk si to misli o sistemu, ne o meni in to je bil tudi povprecen odgovor teh nevzgojencev. Ampak ja, stvar vzgoje je to vse skupaj. In ce to kar ti pises tule gor tudi ucis svoje otroke potem je logicno da oni se pa morda bodo drli za policisti da so svinje. Pa za zdravniki. Pa v banki. Pa povsod kjer mas ti veliko za povedat in rad zalis usluzbence. Morda bodo celo zalili ljudi ki so ze pokojni, recimo Dr. Slavka Ziherla. Ne vem, bo pa to definitvo stvar vzgoje.

Kar se tice postov tule gor - internet je en tak lep kraj kjer so vsi glasni itd... Ce pogledas 8888 je v zivo clovek s akterim se da cist normalno in prijetno pokramljat. Tko da se zaradi postov vecine niti en sekiram. Me pa skrbite (cisto malo) ljudje kot si ti, ki nisi sposoben argumentirane razprave. Ampak si kot ena vrecka presenecenja pri kateri ves le to, da bos dobil nekaj populisticnega.

Ce menis da sem primeren za ban, napisi pa naj me banajo. Samo glede na to kak standard vam je uspelo vzpostavit (nekaj posameznikom), bi lahko verjetno preklel pol slovenije pa bi se vedno lahko pisal.

Marlboro

Pripravnik
18. apr 2012
83
0
6
Jaz sem kriminalistu v Portorožu pomagal da je zlezel čez pol metersko ograjo, sam sem si pisal zapisnik ker je bil nepismen.. Za drugega niso kot za pred radar postavit. Drhal hudičeva inkasantska.

Bi še napisal kako zgleda na eni malo večji PU pa sem podpisal da ne govorim okoli. Smešni ste res, pod vsako kritiko!

problemout

Pripravnik
21. feb 2012
432
0
16
Apollo, o policajih nič lepega. Za Bavdeka so se v F1 zgovarjali za šankom, ko ste ga imeli vi med kriminalisti, še celo mlajši brat se je norca delal. Med službovanjem so mu polomili noge in vam še kar ni kapnilo, dokler ga niso makaronarji zašil. Za vas je moral še nekoga ubit..

Naključje ali trenutno stanje pri vas.

Pa poznam še par mandelcev takih, en je clo kolega, k je travco dilal, pol je šu pa med policaje, ker drgje ni šihta dobu...
brezveze...

Mene ne motiš, ti kvajkej kokr češ. Nesposobnost pa se vidi na daleč. Predvsem poznam ljudi, ki so bli največje barabe in so zdaj plava stojala...

brez veze. Še enkrat mnenje ljudi o vas ni naključno, kot si že sam povedal, zato nimate podpore.

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Kje dobiš brisalce za 30€?, moji pridejo 60€. Eni mislim, da preveč CSI gledate, da mislite, da se da vsako zadevo rešiti. Dan danes niti alarmni in video nadzor ne zaustavi lopove. Govorim iz lastnih izkušenj.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
Citat:
Uporabnik Marlboro pravi:
Jaz sem kriminalistu v Portorožu pomagal da je zlezel čez pol metersko ograjo, sam sem si pisal zapisnik ker je bil nepismen.. Za drugega niso kot za pred radar postavit. Drhal hudičeva inkasantska.

Bi še napisal kako zgleda na eni malo večji PU pa sem podpisal da ne govorim okoli. Smešni ste res, pod vsako kritiko!

Daj razsvetli me kaj si ti moral podpisat hahaha =)

NAj ti namignem - na delovnih mestih kjer imajo zaposleni dokumente z drugimi imeni - se tam ni nicesar kar bi podpisal. Edino kar podpises je pogodba o zaposlitvi kjer se zavezes da bos podatke delodajalca varoval skladno s stopnjo zaupnosti. Zunanji izvajalci pa sploh nicesar ne podpisujejo.

@reality
JAz o tem cloveku vem le to, da naj bi nekaj casa delal na postaji prometne policije. Tudi tisti ki naj bi ga poznali, so dejali da je bil v uniformi, tako da je tale o tem da je bil kriminalist mal buckasta...

Kakorkoli, ocitno se gibljes v krogih kjer preprodajajo drogo, poznajo podzemlje, en drugemu lomijo noge... torej se ne cudim da ne maras policije. Tvoja pravica.

problemout

Pripravnik
21. feb 2012
432
0
16
http://www.delo.si/clanek/47408

Ti veš, kar tebi paše.. očitno za šankom več vedo...

Apollo brez zamere, tko je, vi ste zadnji ki zveste, na škodo drugih. Aja pa še to poznam oba njega in brata, brat napalhou kelnarco v F1 in seveda pustu z frocem...

Bivši krimič, pa ni bil nič boljši. Skupaj so se smejali po lokalih in dilali, v času službovanja.. Seveda vi nič ne veste o tem, celo več da je bil krimič so zate bučke...

jebiga odraz vašega stanja again..

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Srandi pravi:
Policist se je cinično nasmehnil potem, ko sem predlagal pregled posnetkov vhoda/izhoda iz garažne hiše. Kraja se je zgodila v nočnem času (zagotovo, saj sem prišel zvečer in odšel zjutraj), tako da veliko prometa v tem času ni blo in je krog bistveno zoožan. Vendar seveda bi moral (po nasvetu policista) posnetke sam pridobiti od lastnika garažne hiše, jih pregledati itd. Razumem, da gre za relativno obsežen proces, vendar z malimi stvarmi se začne... Lopovi, ki danes kradejo malenkosti, bodo jutri kradli stvari, ki pa niso več malenkosti...

In kaj bi naredili s posnetki? Ugotovili, da je nekdo vstopil in šel ven. Kaj naj bi potem naredili, objavili posnetek na TV in prosili vse, ki zlikovca poznajo, naj ga nemudoma prijavijo miličnikom? Kako naj policija zakonsko pridobi video posnetek zaradi kraje brisalcev? Zaprosi za sodno odločbo? Lej, da se je policaj tebi smejal je OK in povsem človeško, verjetno si prišel na spisek kozlarij za kakšno sindikalno zabavo, da bi se pa celotni slovenski policiji krave smejale zaradi tebe, to pač ne gre, po moje imajo veliko bolj pametnega dela, kot to. In nehaj moralizirat s takimi, da iz malega kriminalčka zraste velik tat in da bi morali otroka, ki je čokoladico sunil, preganjati.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
Citat:
Uporabnik problemout pravi:
http://www.delo.si/clanek/47408

Ti veš, kar tebi paše.. očitno za šankom več vedo...

Apollo brez zamere, tko je, vi ste zadnji ki zveste, na škodo drugih. Aja pa še to poznam oba njega in brata, brat napalhou kelnarco v F1 in seveda pustu z frocem...

Bivši krimič, pa ni bil nič boljši. Skupaj so se smejali po lokalih in dilali, v času službovanja.. Seveda vi nič ne veste o tem, celo več da je bil krimič so zate bučke...

jebiga odraz vašega stanja again..

Zdej se sprasujem kdo je tu nor. A si dojel da sta v clanku obravnavani dve razlicni osebi? Eden je Bavdek, ki je sodec po pisanju dejansko bivsi prometni policist, drugi pa s tem primerom (torej umor ki ga ti ocitas) nima nic skupnega. Dej to prvo odgovori - si dojel da ni ista oseba in da sva dosedaj razpravljala o Bavdku?

Stenovec pa ni bil kriminalist in ni nicesar preiskoval ampak je bil delvec SPN-ja. Naziv kriminalisticni inspektor je pac tak, ker SPN spada pod upravo kriminalisticne policije. Vseeno pa ne gre za kriminaliste ki bi karkoli preiskovali ampak izvajajo aktivnosti za kriminalist s SKPjev (ki pa potem dejansko preiskujejo neko dejanje). Je pa tip gnoj ki ni vreden da bi ga pes poscal.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
Uporabnik problemout pravi:

o grozodejstvo, tak ki ima nezakonskega otroka pa res ne sme bit policaj. Grdi grdi policaji, očitno so vsi isti
wink-1.gif

Tko da se mal na tvoj nivo spustim.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.337
7.091
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Zaradi takih neumnosti (ko folk dejansko cel dan isce brisalce) nam primanjkuje ljudi ki bi se povecali resnemu kriminalu, ki ljudi oskoduje za mnogo vec. In predstavljajte si, da vam bilo zanimivo iskat brisalce. To je za povprecno inteligentnega cloveka povsem duhamorno delo.
v sloveniji imamo zakone po katerih lahko preganjate samo lopove brisalcev in kur. Kar je vec je ze zascitena elita ki zivi v varovanih soseskah za rampami in so nedotakljivi. Nekaj o tem je napisal tudi msenjur.
A ni potem bolje da vsaj lopove brisalcev polovite, ker za tiste vecje ribe nimate zakonske podlage?
Saj v prometu vam ta sistem deluje. Kaznujete nekoga ki v soncnem vremenu nima prizganih luci(italijani najvecji norci na cesti), tiste ki pa so obravnavani xy letno za tezje prekrske pa jim nic ne morete oziroma pisete placilne in obdolzilne naloge zato da porabite papir. Ne leti to nate osebno, taka je pac politika v slo. Kolega ki dela v policiji(pa ni nek policaj s Sš v 21 PR) je prejsnji teden raje cel teden vzel dopust kot pa da bi podprl ne bom napisal koga.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
no naj ti kolega, ki ima vec kot ss (vau a ma FVV?) in vec kot 21 PR, pove koliko placilnih nalogov je bilo izdanih za neuporabo luci. To kar ti pises je navaden populizem ki je povsem primerljivv s tistim ki ga zganjajo sindikati. Tudi hujsi kriminal se da preganjat (ja je zakonska podlaga) ampak za to je treba delat, garat. In ce ti nekdo govori da hujsih lopovov ne more preganjat ker mu zakonodaja ne pusti (hkrati pa nabija poloznice folku po prometu), to pomeni le da rad dela po liniji najmanjsega odpora. ampak mej mnenje kot ga zelis... Men se ze pocasi niti ne da vec odgovarjat na nebuloze ki jih pise folk po netu...(ne leti nate osebno)... Lej prejsnji teden sem naredil 67 delovnih ur, ta teden jih mam 58, jutri mam frej dan nato pa po planu 60 ur v pet zaporednih dneh. Ce bodo nadure bo pa se vec... Ni problem delat, problem je met opravka z neumnim folkom na vseh nivojih.