Kakšno kazen dobim, če odšravbam prometni znak?

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Če poznaš koga, ki dela na Cestnem Podjetju ti ga naj zrihta. Jaz sem imel pred leti ene par teh znakov doma, mi jih je zrihtu en...
Daš mu za pir pa je.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Ko smo že pri takih idejah o kraji na cesti ... poznam zgodbo, sicer niso ukradli znak, so pa končali v zaporu :)

Kolegi so v MonteCarlu sunili predpražnik pred hotelom in ga vrgli v kombi. Seveda so pozabili da ima MonteCarlo en kup kamer in je vsak kotiček pokrit s kamero, tako da jih ni bilo težko dobit.

Končali so v zaporu za en dan, kakšno kazen so dobili ne vem, so pa imeli lepo policijsko spremstvo do meje :)

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Eko Včeraj sem naroču znak 30
grims-1.gif

Jutri ga dobim mi ga naredijo.
Cena 25 eur plus davek.
Se pravi, da bo končna cena 30 eur.
Mebo A+A.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Lol, jz sm tud v tale stavek nekaj časa gledal tko nekak:
shocked-1.gif

Drgač pa: Idi na litijsko po ta znak. En izmed lučkarjev je znan drifter (ne uporabnik drifter
evil.gif
). Meni so ga zrihtali za gajbo pira. Res je, da sem nekaj časa tudi tam delal, ampak so mi pa naredli znak 30, okrogli, sam se pa ne spomnim, a je bil znam bele podlage, pa moder napis, al ravno obratno. Skratka tak, da ni bil podoben prometnemu znaku(po kombinaciji barv). Tistih 3k sit, kokr sm dal za pivo, pa dvomim, da ti bo kdo ceneje naredil...

Skratka, če si pripravljen plačat kak €, povej, pa pokličem tistga poba, pa povprašam, kolk hitr lahka zrihta...

kaj nben več ne gleda jupola al kaj
grin1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Jao se komplicira. Znak ki rabis si ga oznaci in ga gres ponoci al pa podnevi (odivsno od lokacije) odsraufat in smo resil zadevo. Al kako
confused-1.gif

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
če odstraniš prometni znak, in za to nimaš dovoljenja cestnih podjetij (sedaj so privatizirana), si v prekršku. Postavljajo pa jih lahko samo oni. Tudi kupit jih ne moreš v trgovini.
Eno x gradbeno podjetje je naprimer v enem tednu profitiralo 25 mio sit, ker je en delavec ostranil tablo o največji dovoljeni masi 7,5t, posledično si niso pridobili dovoljenja o prekoračitvni mase vozila in taks tudi niso plačali....
kakšno kazen so potem dobili nimam pojma....sigurno pa ni bila v protivrednosti 5 kg aluminija

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Mislim da prodajajo v Hali A , LJ BTC, stacuna MAgic Shop ( v kleti na sredini) take znake in ostale pizdarije.
Ce pa ni tam,je pa vsaj še ena oz. 2 stacuni v isti hali, v kleti, s podobnimi stvarmi! Le pogledat je treba.