Kakšno kazen dobim, če odšravbam prometni znak?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Si nor? Boš ti plačeval vse kazni, ki jih bojo kasirali vozniki s 30 km/h?
jezen.gif

hysterical-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ce bo odsraufal znak 50 ne bo velike skode.. itak je znano, da je za vsakim kriziscem omejitev 50, ce ni drugace oznaceno. sicer pa lahko kupis okrogel kos aluminija ter das nekomu narest nalepko.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.776
548
113
42
povsod malo
Torej če dam po točkah
a) odšravbam znak 30
b) ga nadomestim s kartonastim 30
c) pri tem upam, da me ne dobijo policaji (pa upam, da kdo ne hodi na atler brat)
č) počakam, da se ga prijatelj napije do mrtvega in mu vzamem znak
d) grem našravbat nazaj pravi znak 30
e) ali izpustim točke a, b, c, č, d in mi nekdo v vektorski grafiki naredi znak 30 in ga dam naprintat

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
En moj zanec je odmontiral znak in so ga dobili policaji. Dobil je sodnika, tam pa so mu razložili, da je kazen do 6 mesecev zapora! Ker pa prej ni bil kazensko obravnavan, so ga izpustili. Kazen pa nevem kakšno je dobil.
To se je sicer dogajalo pred leti. nevem kako je to sedaj, ampak verjetno ni milejše..

Tako, da kraja znaka je resen prekršek. Saj s tem ogrožaš druge udeležence v prometu.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Lol, jz sm tud v tale stavek nekaj časa gledal tko nekak:
shocked-1.gif

Drgač pa: Idi na litijsko po ta znak. En izmed lučkarjev je znan drifter (ne uporabnik drifter
evil.gif
). Meni so ga zrihtali za gajbo pira. Res je, da sem nekaj časa tudi tam delal, ampak so mi pa naredli znak 30, okrogli, sam se pa ne spomnim, a je bil znam bele podlage, pa moder napis, al ravno obratno. Skratka tak, da ni bil podoben prometnemu znaku(po kombinaciji barv). Tistih 3k sit, kokr sm dal za pivo, pa dvomim, da ti bo kdo ceneje naredil...

Skratka, če si pripravljen plačat kak €, povej, pa pokličem tistga poba, pa povprašam, kolk hitr lahka zrihta...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
LOL nora ideja je padla na kufetku
aplauz.gif
ena je rekla takole:
Da imajo menda vsi znaki a-test in datum veljavnosti in če bom odšravbal tak znak, ki je čez rok ne bom kradel znaka ampak samo aluminij ker pač ta znak ne velja več ker je čez rok in ne bo vrednost znaka 200€ amapk samo 1€ in to je manjši prekršek, če sploh bo.
tongue-1.gif

Zdaj pa koliko je od tega res?

čisto slučajno imam enega v kleti, bom preveril kako je s temi nalepkami, če je sploh res kej gor... do sedaj jih pač še nisem opazil
grin1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.678
1.488
113
ksz... Poznam človeka, ki je v veseli družbi odšraufal prometni znak, nato so ga dali v kufer od avta in gasa... Nato so jih ustavili policaji, videli, koliko je ura in hoteli videti obvezno opremo, pri tem pa so seveda videli znak in jih vse odvlekli na postajo... Niso bili preveč prijazni...

Če bi rad znak, ga nariši sam ali pa odštej tistih nekaj desetakov in ga kupi. Pravega iz pleha... 30 si star samo enkrat v lajfu, mar ne?
zmaga.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.454
2.399
113
Pomurje
Kaj pa tista iz Anglija, ko so mladoletni pubeci odšraufali STOP znak.

Seveda se je zgodila nesreča s smrtnim izidom, pubeci pa dobili dosmrtno, pa čeprav mladoletni.

Rajši ga kupi ali naredi repliko.

Lp

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Znak moraš sunit na kakšnem gradbišču, kjer jih imajo ponavadi cel kup, če bodo kakšnega rabili. Tako se ne more naredit nesreča zaradi manjkajočega znaka. Glede kraje pa... ti kar suni, država ti vsak dan sune denarja za najmanj en tak znak!

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.776
548
113
42
povsod malo
V redu obe osebnosti Tenforesta (zlobna in dobra) sta se odločili, da NE BOM ODŠRAVAL/UKRADEL ZNAKA 30 čakam še na glas gej Tenforesta ampak on itak nikoli ne glasuje.

Tako, da mi sedaj pomagajte z idejami kaj naj mu pripravimo za 30 let.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Pojdi v Kropo in ukradi tablo za Naselje Kropa ! Verjemi ne boš prvi !
hysterical-1.gif

Drugače pa ne zapelji se direkt pred znak ,ampak parkiraj nekje stran in do znaka se odpravi peš,v zavetju noči in ne more se ti nič zgoditi.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
V redu obe osebnosti Tenforesta (zlobna in dobra) sta se odločili, da NE BOM ODŠRAVAL/UKRADEL ZNAKA 30 čakam še na glas gej Tenforesta ampak on itak nikoli ne glasuje.

Tako, da mi sedaj pomagajte z idejami kaj naj mu pripravimo za 30 let.

Kupi nalepko/tablico za omejitev hitrosti za traktorje - ni velika kot prometni znak, a za nad posteljo bo že (običajno je tak znak namenjen možakovi punci, da slučajno ne pozabi, da ima sedaj opravka s starejšim moškim
evil.gif
).

LP,

Milan