Zadnji dogodek mi je dal malce misliti, s kakšnim sosedom (i) delim blok. Občasno anonimno pisanje na obvestila na oglasni deski je itak stalnica, na sestankih pa takih običajno ni, da bi povedali, če koga kaj moti. Primer izražanja je recimo spodaj, le da ni iz našega bloka.
Torej, kaj se je zgodilo. Ob zadnjem neurju je novi sosed dal motor na hodnik od bloka (ki je sicer poln koles) in na oglasno desko napisal sporočilo, da je motor noter in zraven tel. številko, če bo koga zelo motil.
No, ko je čez nekaj ur prišel do motorja je le ta imel komplet razrezan sedež.
Zadeva je bila prijavljena policiji, ampak nekih rezultatov sam osebno ne pričakujem (žal na podlagi lastnih izkušenj).
Kar recimo mene pri vsem tem najbolj muči, je to, da imamo očitno v bloku umsko prizadeto osebo s psihičnimi težavami in da ne vem katera je.
Kaj bi vi naredili? Bom kasneje dopisal, kaj sem jaz naredil...
Imate tudi vi takšne sosede?
PS: Tisti sosed nisem jaz
.
Pa še fotka kvalitete izražanja, ki so jo sposobni anonimni, brezjajčni bebci spravit skupaj (ni iz našega bloka).
Torej, kaj se je zgodilo. Ob zadnjem neurju je novi sosed dal motor na hodnik od bloka (ki je sicer poln koles) in na oglasno desko napisal sporočilo, da je motor noter in zraven tel. številko, če bo koga zelo motil.
No, ko je čez nekaj ur prišel do motorja je le ta imel komplet razrezan sedež.
Zadeva je bila prijavljena policiji, ampak nekih rezultatov sam osebno ne pričakujem (žal na podlagi lastnih izkušenj).
Kar recimo mene pri vsem tem najbolj muči, je to, da imamo očitno v bloku umsko prizadeto osebo s psihičnimi težavami in da ne vem katera je.
Kaj bi vi naredili? Bom kasneje dopisal, kaj sem jaz naredil...
Imate tudi vi takšne sosede?
PS: Tisti sosed nisem jaz
Pa še fotka kvalitete izražanja, ki so jo sposobni anonimni, brezjajčni bebci spravit skupaj (ni iz našega bloka).