Kakšne nastavitve za µTorrent?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pa ti deluje? kateri verzijo imaš?
Ker sem nekaj sprobaval pa ni delalo. Al pa sem premalo časa čakal...

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Žal ne uporabljam te funkcionalnosti. Poiskusi še s Transmission.

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
873
63
28
Zakaj pa sploh shranjuješ torrent fajle? Nastaviš v brskalniku, da ti jih odpre takoj v utorrentu pa je.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Za magnet link še nisi slišal?
rolleyes-1.gif

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
873
63
28
Sicer sem v prejšnjem postu pozabil napisat ksz., vendar ne vem, na kaj cilaš. Magnet linke ti itak odpre v utorrentu, enako funkcionalnost pa lahko uporabi tudi pri navadnih torrent fajlih.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Opazovanje mape za .torrent datoteke je zelo specifična funkcionalnost, kar pomeni da če jo nekdo hoče, že ima nek razlog zanjo. Navadno je download računalnik drugje in mu lahko iz različnih naprav preko FTP/network share pošlješ datoteko. Torej da se ne rabiš remotat oz. koristit web vmesnika...

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
873
63
28
Sem šel za foro pogledat v nastavitve, pa je ta funkcionalnost že vgrajena v utorrentu. V rubriki Imeniki je možnost Samodejno naloži .torrente- v mapi ...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Točno to kar je @philips napisal.
po netu brskam s pc-jem, telefonom, dol vlečem pa s htpc-jem.. in je full lažje, če se ni potrebno konektat na htpc...

Sem že napisal, da imam nastavljeno to mapo, samo program ne trza. Sem včeraj cel dan pustil notri en torent, pa se ne zgodi nič...
Probaj, če tebi deluje in če deluje, povej katero verzijo imaš...

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Dela to. Sem redno uporabljal, ko sem še imel uTorrent. Torrent ostane notri, če si ga že DL. Če zbrišeš vsebino v seznamu se potem še enkrat štarta DL in pobriše torrent.

Drugače pa so imeli to funkcijo vsi torrent kklienti, ki sem jih do sedaj probal. Samo na različnih mestih v nastavitvah je.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
dela
cheer.gif

eno kljukco sem imel preveč
redface-1.gif
Očitno sem narobe razumel kaj naj bi omogočala...

Web ui me je tudi nekaj hecal
rolleyes-1.gif

vpišem IP, mi pokaže polja za vpis up.imena in gesla, potem pa da morem dol potegnit web ui, in ko kliknem se ne zgodi nič

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Po nadgradnji Windowsa na 10 mi je pričelo javljati napako in se na modrem ozadnju pojavi napis, da se bo Windows moral zagnati znova... To se je dogajalo pogosto... Potem pa sem ugotovil, da se to vedno zgodi po nekaj minutah, ko zaženem uTorrent... Ima kdo kako idejo kaj bi bilo narobe, da mi noče delat uTorrent v Widows 10?

lp

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Nekam velik program je za torrent, ali še kaj drugega obstaja pa da normalno deluje v win., ker sem tudi sam dobil podobne simptone kot zgoraj na 10, z edino razliko da imam gor 8
sprasujem se.gif

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
µTorrent meni dela čist normalno na posodobljenem windowsu iz 8.1 na 10. Probaj ga odstranit z kakim revo uninstaller-jem al podobno pa ga ponovno naloži, samo moraš pustit da ti ga popolnoma odstrani da ne ostanejo kake nastavitve še not.

Nazadnje urejeno:

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Naložil sem Tixati in mislil sedaj pa bo OK... pa je po dobrih 5 minutah nastal enak problem... Plavi ekran in napise "Xour PC ran itno problem... in se ponovno zažene cel računalnik. Torej ni kriv uTorrent ampak nekaj drugo... Pa nimam pojma kaj. Dogaja se samo ob prenosih torrentov. Če tega programa ne zaženem, se to nikoli ne zgodi... Počasi pa bo panika ker rabim torrente...

lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sicer imam win7, ampak sem imel težave, da mi je ob zagonu jamral, da je namščena še druga verzija in kaj sedaj želim.
potem se vse zbrisal kar je dišalo po njemu in namestil utorrent_2.2.1.
sedaj dela kot mora, pa še to je verzija brez reklam;)

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Citat:
Uporabnik ganges pravi:
Naložil sem Tixati in mislil sedaj pa bo OK... pa je po dobrih 5 minutah nastal enak problem... Plavi ekran in napise "Xour PC ran itno problem... in se ponovno zažene cel računalnik. Torej ni kriv uTorrent ampak nekaj drugo... Pa nimam pojma kaj. Dogaja se samo ob prenosih torrentov. Če tega programa ne zaženem, se to nikoli ne zgodi... Počasi pa bo panika ker rabim torrente...

lp
Jaz mislim, vsaj za enkrat da sem rešil z qbitorrent -om, v glavnem računalnik dela.

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.588
8
38
zakaj imam max. download okrog 480 kB/s če pa ima A1 LTE 4/2?
So tu kakšne nastavitve?