Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Poglej si garminov vivofit. Edini ima izmenljivo baterijo p, ki jo menjaš nekje na eno leto, plus dodatna opcija uporabe srčnega pasa kar da boljše rezultate za kalorije.
vsaj jst ne vidim smisla, da mi nekaj šteje korake. Kaj ti dejansko pomeni število korakov? Če zna iz tega potem še vsaj približno zračunat dolžino in hitrost, potem recimo, da je ok.
Če dokaj redno tečeš in znaš uporabljat pas za srčni utrip in si delaš uporabno statistiko, potem še nekako razumem uporabo. Da pa mi šteje kolkrat sem šel na skret, pa po štengaš tajnico pogledat in mi na koncu dneva reče, da sem danes kvalitetno preživel dan ... :/
Za nek hobi, pa imaš še več v vsakem pametenm telefonu.
podobno sem ugotovil sam, sem imel fitbit pa sem ga po enem tednu prodal, saj mi ni predstavljal nobene dodatne vrednosti, razen sledenja spanja, ampak vseeno ... navlaka, se mi zdi da je vse več teh gadgetov, ki te motijo pri treningu
Med tekom pride kaka taka naprava fajn, da si vsaj z nečim zamotiš misli, drugače te monotonos ubije in vzame voljo do treninga. Ali pa pri veslanju. Lepo gledaš na telefon in spremljaš cifre in jih poskušaš izboljšati
Drugače pa pri aktivni dejavnosti precej moti človeka.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.