Jah pogledat opice je pa ja zabavno. Ko grem vn v kak disco ni bolj zabavnega kot gledat kako se pijane opice tepejo z varnostnimi opicami. Vedno ka je kak pretep sm zraven pa navijam pa se smejem. Da bi pa zato porabljal čas doma...
Torej te en klofne ti pa kaj? Hvala lepa?Sportnik bi to moral vedeti. Jaz sm pa inteligentno razmišljajoce bitje in spore resavam na normalen način.
Torej te en klofne ti pa kaj? Hvala lepa?
Psihično ga uničiš.... en način je ta, da ko te udari, mu jebeš mater in vse po spisku, potem pa začneš teči ravno toliko hitro, da je vedno za teboj ene 3 m...ko se on utrudi, se ustaviš in mu zopet začneš jebati mater in vse po spisku in tako se ta cikel ponovi ene parkrat, ko se lovita, dokler ni čisto sfukan in brez moči. Če hočeš, ga potem lahko ušamariš nazaj, pa za kazen še enkrat....lahko pa še vedno nadaljuješ z vsemi verbalnimi pritiklinami in ni vrag, da ga ne potolčeš čisto do dna. Psiha je kurba! Seveda pa potrebuješ zelo dobro kondicijo za tale komplet manever.
Če pa te ustreli s pištolo, pa jebat ga, si probal.
To je jeba ker lovit je lazje kot bezatNeeee, Cash očitno precej rad Asterixa bere.
Jaz se kar strinjam z njegovo metodo. Seveda pod pogojem, če imam dovolj urne tačke ... zvečer bi jih takole dal na povšter spat - "Ve ste me rešile."
Kar tolaži se s tem Ignoriranje kretenov v veliki večini primerov pomaga.