Kakšen dober dnevnik?

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
Za pisanje dnevnika bi rabil kakšen dober program.Prav tako bi mi prav prišel kakšen program organizator,kjer bi si vpisoval termine ipd.
Za vsak nasvet se že vnaprej zahvaljujem.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Kakšen dnevnik? Kot personal diary, ali dnevnik treningov, proizvodnega procesa, itd.? Glede organizatorja poglej Google Calendar, če te ne moti, da je zadeva online.

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
V bistvi neko mešanco osebnega dnevnika in dnevnika treningov,rabil bi nekaj da pišem osebni dnevnik in poleg tega da si zapišem kje in kaj sem vozil z kandidati v avtošoli.Google Calendar bi bil ok,ampak bi rabil nekaj kaj ni online,saj nimam vsepovsodi dostopa do neta.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Tole se mi zdi zanimivo, je dnevnik in organizator hkrati. Imaš free trial (45 dni), drugače pa stane 50 USD.

mihagr

Fizikalc
25. avg 2007
405
29
28
Ljubljana
"http://www.essentialpim.com/"
Tole je še najboljše, je popolnoma free, v slovenskem jeziku in izgleda podobno kot MS Outlook!

Nazadnje urejeno:

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Citat:
Uporabnik gonilnik pravi:
V bistvi neko mešanco osebnega dnevnika in dnevnika treningov,rabil bi nekaj da pišem osebni dnevnik in poleg tega da si zapišem kje in kaj sem vozil z kandidati v avtošoli.Google Calendar bi bil ok,ampak bi rabil nekaj kaj ni online,saj nimam vsepovsodi dostopa do neta.

Če imaš google gears, lahko uporabljaš google calendar tudi offline