Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Za pisanje dnevnika bi rabil kakšen dober program.Prav tako bi mi prav prišel kakšen program organizator,kjer bi si vpisoval termine ipd.
Za vsak nasvet se že vnaprej zahvaljujem.
Kakšen dnevnik? Kot personal diary, ali dnevnik treningov, proizvodnega procesa, itd.? Glede organizatorja poglej Google Calendar, če te ne moti, da je zadeva online.
V bistvi neko mešanco osebnega dnevnika in dnevnika treningov,rabil bi nekaj da pišem osebni dnevnik in poleg tega da si zapišem kje in kaj sem vozil z kandidati v avtošoli.Google Calendar bi bil ok,ampak bi rabil nekaj kaj ni online,saj nimam vsepovsodi dostopa do neta.
Citat: Uporabnik gonilnik pravi:
V bistvi neko mešanco osebnega dnevnika in dnevnika treningov,rabil bi nekaj da pišem osebni dnevnik in poleg tega da si zapišem kje in kaj sem vozil z kandidati v avtošoli.Google Calendar bi bil ok,ampak bi rabil nekaj kaj ni online,saj nimam vsepovsodi dostopa do neta.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.