Kakšen dildo?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Tema ni namenjena tistim, ki seksajo samo v temi, v misionarskem položaju in brez orale.

V spolnosti se da marsikaj poskusiti in dokler obema paše tu ni kaj moralizirati in/ali se zgražati.

@tjuren: žal ti ne morem nič kaj dosti pomagati, malo po ovinkih povprašaj svojo drago.

bobrock

Pripravnik
15. sep 2008
124
0
16
Zakaj pa nebi šla skupaj po nakupih? Bi znala biti tudi za njo kar zanimiva izkušnja .

Mateja_Oblak

Pripravnik
21. sep 2009
34
0
6
45
Prlekija
Ste smešni vi moški, kake komentarje imate.
smile-1.gif

Najboljši vibrator, pa je .. hm, na mojem piše Lelo, je pa roza
smile-1.gif

Mateja_Oblak

Pripravnik
21. sep 2009
34
0
6
45
Prlekija
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
...in polni se pa preko USBja..........a moraš imeti sabo še USB hub
confused-1.gif

Ja, ampak baterija drži nekje 5 ur
smile-1.gif

Pol ti 5 ur ne bi bilo dovolj? Jaz ga na primer polnim vsak drug dan. oz odvisno.

So pa tudi isti, ampak imajo navadno baterijo, ki jo lahko polniš tudi preko usbja, če usbja nimaš na voljo, pa baterijo menjaš. Moj lelek nima tega
frown-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Citat:
Uporabnik Mateja_Oblak pravi:
Ste smešni vi moški, kake komentarje imate.
smile-1.gif

Najboljši vibrator, pa je .. hm, na mojem piše Lelo, je pa roza
smile-1.gif
Hjao ej, k bi top shop gledal.
rolleyes-1.gif

beyonce

Pripravnik
9. sep 2009
53
0
6
41
Nekaj dejstev v tvojem mailu preprosto ne drži. Ali nisi ženska, ali pa si gay ... če ne veš, o čem govorim, potem si preberi svoj post še enkrat ...

Nazadnje urejeno:

brezlj

Pripravnik
29. jul 2010
46
0
6
www.dominatus.si
Ja mi moški imajo res ful čudne komentarje. Ampak vsekakor mormo priznat, da nam tale dildo res lahko zelo olajša življenje in predvsem nam odnese velik skrbi, kje je ženska in kaj dela. Kupiš ji dildo ali pa vibrator, odvisno kaj ji je bolj všeč, in ko me ni, se zadovoljuje z njim in ne s kakšnim drugim moškim.

Nazadnje uredil moderator:

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik brezlj pravi:
Ja mi moški imajo res ful čudne komentarje. Ampak vsekakor mormo priznat, da nam tale dildo res lahko zelo olajša življenje in predvsem nam odnese velik skrbi, kje je ženska in kaj dela. Kupiš ji dildo ali pa vibrator, odvisno kaj ji je bolj všeč, in ko me ni, se zadovoljuje z njim in ne s kakšnim drugim moškim.

OPTIMIST !
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Kupuje se eno darilce, pa smo v dilemi kakšen material je najbolj primeren? Plastika? Guma? Tisti stekleni in zakaj?

Lej ti njega, mi ne vemo, kaj tebi paše...