Kakšen dildo?

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Meni je moja rekla, da če bi mela potem bi mela onega iz gume mehkega in naravne kožne barve
grin1.gif

Sicer pa naj punce povedo kakšen jim najbolj paše
grin1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ko sma z mojo v akciji si včaih popestrima akcijo z enim plastičnim kolegom
evil.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Sem se našel v tem ja, pa ne zaradi te teme. Čudno mi je da greš nekoga označit za bednika kar takole, klub temu, da imam jaz pač tako izkušnjo, da je tisti dildo samo popestril kakšno noč. a se je ženska recimo pred mojimi očmi s tem zadovoljila itd.

Ne vem zakaj bednik, si mogoče malo konzervativen? Majč? Ona naj kar brblja, njeno mnenje ne šteje...

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Kaj ti ni jasno, lepo sem napisal v katerih primerih je dopuščeno, ne vem zakaj se moram ponavljat.

Ti bi popestril, al ona? Ti, ker bi ga rad mel v riti, al ona, ker ti nisi sposoben večkrat jo pofuckat?

To, da se hoče sama brez tebe, je pa čudo, ki bi ga jaz rad preveril.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
potem imam prav, si konzervativen...Ti ne uživaš gledat kako ženska sama sebe rajca? Pa če ji poveš, da bi to rad videl in ti ona ustreže? Pa vzame dildo ki si ji ga ti kupil in to naredi zate? To je samo en primer kako se to da uporabit. Poleg tega ženski, ki nima dilda, malo odpreš obzorja, mogoče potuhta kaj novega kar ji paše itd. Ne razumem zakaj bi bil bednik zaradi tega?

Bi se tu katera bralna predigre z dildom?!? Ko ga daš enkrat not ga daš not, takrat ti dildo ne pomaga, prej in vmes pa sigurno lahko...

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Vsaka ma raje pravega tiča, vse ostalo je redkost ali pa nekaj v vezi ne štima, basta.

Poznam tud enga, k si ga drka na ženske čevle, super! Odkril je obzorje!

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Mogoče je redkost, samo meni je to všeč in bom tudi naslednji to povedal in če sva za skup v pojstli bo to naredila zame. Kaj me briga redkost. Naj kakšna ženska pove če bi se ji zdej tip butast če bi dildo kupu. Pa naj še odgovori na vprašanje iz prejšnjega posta...

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
ksz

Kaj ona pocne z dildotom nas nezanima, kaj vi pocnete z njem nas tudi nezanima.

Dejstvo je, da je lahko pripomocek, ali pa nadomestek, kako kome. 100 ljudi sto cudi, 100 cudi. 100 zena, 200 sisa.
Ce se to kupuje kot darilo, je lahko malo za hec, malo za res.

Sam glede na to kako se nekateri obnasate, bi res lahko rekli da je tole vrtec. Sploh pa zenska populacija mislm halo. Itk da ga vsak raje svojega vtakne, in vsaka rada pravega fase, a vcasih to pac ni izvedljivo.
Mislm fak ej, da morm jst tle enga postenjaka spilat, je ze res kriza.....

avtorju: trgovina je nekje na koncu, se pravi ce gres pri merkurju notri je ta cisto na koncu, ce se nemotim na tisti "tazgorni" etazi.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Poznam eno ampak jo res poznam da ne bo pomote! ki jih ima celo zbirko in kar sem jaz izvedel od nje je da so najboljši iz silikona in jellya
confused-1.gif

Ma tudi enega 40 cm
shocked-1.gif
sam je bolj za show in nič drugega in nekaj 10 cm velikih.
Pa sveto trdi, da je večkrat doživela orgazem z vibratorjem kot pa s tapravim tipom ker bolj pozna svoje telo kot pa vsi moški sveta skupaj.
Kup ji rajši japonske kroglice, če že moreš ali pa darilni bon.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
verjetno še tipa od blizu ni vidla, potem podatek o št.orgazmov z dildom, takoj drži
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ksz ...

res je, majhnega imam, seksat sploh ne znam in dildo mi rešuje življenje. seksala pri luči sploh še nisva, da ne bi odkrila, da je sploh ne zadovoljujem z mesenim, temveč z lesenim ...

aja, in ... am ... priznam, majhnega imam ... ker sem ... punčka ... u stvari ga sploh nimam ... ampak sem tip, ujet v žensko telo in ... am ... edino tako vem, da mi ne bo pobegnila ...

smotkoti ...
bonk.gif

eni ste res zaplankani do amana ...

ontopic:

trgovina je BeatUhse, v BTC-ju, mislim, da je to Hala A, če greš po najvišjem nivoju je nekako na koncu tega nivoja, pri stopnicah, ki gredo potem na pritlični nivo, ne moreš falit, trust me.
grin1.gif
če še vseeno ne veš - PM, okej?

skratka, pomaga to full, dostikrat se pozabavava z njim, zanimivo je, plus, da sem velikokrat z doma, pa si včasih tako pomagava.
smile-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Zgodovina dildotov je zanimiva, prvi dildoti so bli iz kamna
shocked-1.gif

Dildos in one form or another have been present in society throughout history. Artifacts from the Upper Paleolithic which have previously been described as batons were most likely used for sexual purposes.[7] However, there appears to be hesitation on the part of archaeologists to label these items as sex toys: as one archaeologist put it, "Looking at the size, shape, and?some cases?explicit symbolism of the ice age batons, it seems disingenuous to avoid the most obvious and straightforward interpretation. But it has been avoided."

The world's oldest known dildo is a siltstone 20-centimeter phallus from the Upper Palaeolithic period 30,000 years ago that was found in Hohle Fels Cave near Ulm Germany.[8]Findings of the archaeologists show that ancient Egyptians used dildos 2,500 years ago[citation needed]. Also these sex toys were used by ancient Greeks. A vase with a woman using a dildo depicted on it was found. This vase was made in the fifth century B.C.[citation needed] Another ancient Greek vase of about the 6th century B.C. depicts a scene in which a woman bends over to perform oral sex on a man, while another man is about to thrust a dildo into her anus.[9]

The first dildos were made of stone, tar, wood and other materials that could be shaped as penises and that were firm enough to be used as penetrative sex toys. Chinese women in the 15th century used dildos made of lacquered wood with textured surfaces. With the invention of modern materials, there appeared the possibility of making dildos of different shapes, sizes, colors and textures.[10] There have been many references to dildos in the historical and ethnographic literature. Haberlandt,[11] for example, illustrates single and double-ended wooden dildos from late 19th century Zanzibar.

Vir: wikipedia

Pol so pa imele zribane vagine
evil.gif