Kako zmagat, že napol zgubljeno?

barracuda

Pripravnik
21. nov 2008
88
0
6
Zakaj bi pa po tvoje bile glupe??? Sej če maš pravi pristop se vse zrihta. Nevm moreš pa res da bit mal spreten. Ampak nebi o tem ker ne mislim tega delit z drugimi.

V glavnem nima veze, vidim da je debata skrenla v drugo smer ki je bol zanimiva od malcomove.
A odprem novo temo? Lahk me pa pokličete in se oglasite v moji ordinaciji sem psiholog po poklicu.

B81

22. jul 2007
37.014
10.539
113
Citat:
Uporabnik barracuda pravi:
Ej če sem pa jaz jebaæ kot ti praviš pol pa res nevem kakšna konkurenca je tu na alterju, ker jaz definitivno nisem noben jebaæ.

Ne postaneš jebaæ z nakupom honde avtomatsko?

barracuda

Pripravnik
21. nov 2008
88
0
6
Bed ne, vidiš mi z hondami nimamo takih problemov, razen eni majo malo ja sam tist spregledam, niso sami krivi da jim je začelo oke vlečt

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik barracuda pravi:
Ja vsaj takrat ko si zobe umivam a ti ne?
Pa kaj ma to s tem veze? Nisi čist razumel posta.
Ti nisi razumel mojega vprašanja. Praviš, da "Tvoja nova si zasluži tebe celega". Meni se zdi tole narcisoidno. Zato sem te o špeglu povprašal. Zavrti si raje tisto od Right said Fred, saj veš katero k'nede?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
Mislš tole pesmco?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

barracuda

Pripravnik
21. nov 2008
88
0
6
Neda se mi gledat. Pa še vedno nisi razumel. Jaz se spoštujem in res imam o sebi dobro mnenje, če ga po tvoje nebi smel met pa ok. Upam dati nimaš preslabega mnenja o sebi (ni dobro za ego) pol pa doma ostaneš pri mamici in si u pizi.