2 varjanti bi jaz probal;
naredi sledeče; Tisti dan ko mas fraj, recimo nedelja, se naspis... Pol se vstanes recimo
okol 14. Pol pa haraš cel dan, bilokaj, samo da ne ležiš, makar na kompi, noč prebediš,
in gres direkt delat. Domov vletis okol 15? Še malo se posiliš, in se okol 18 vležeš, okol
4 se bi mogo sam od sebe zbudit... To ti govorim za svoje časovne pase
Založi se z kakim četvorčkom redbulla, da ti bo malo lažje, spiješ samo enega recimo na uro,
ampak spijes ga zelo hitro. Recimo v roku enga čika. Meni pomaga, ko kdaj vozimo kaj dol,
ne spim tut po 24-26 ur, redbull, čiki in klima v avtu.
druga varjanta; menjaj job.
Jaz se zjutraj nemorem vsat. Ni šanse. Če se moram vsat ob recimo 6ih, pol do 9ih vsem j**
vse po spisku, noben me niti pogledat nesme. Skoraj agresiven. In sem si našel nočno sluzbo.
od 18/20-03. Meni je gut, ure so nočne, plača je super, vsi srečni, jaz naspan, in to je to.
Ti gres spat ob 21. Torej imas eno uro več od dneva, ali pa še to ne.
Ob 3 sem doma, ob 4 zaspim, do 11 spim, in imam cca 8 ur prostega časa.
Pri vsej tej poplavi študentskega dela, si si našel ravno tisto ki ti časovno ne paše...
Bejž kelnarit al pa v mekdonalds makar, samo da ni zgodaj jutranjo, če vidis da maš težave
in se mučiš. Nenaspanost je za telo in um večji napor kot nonstop recimo alkohol, al pa kaj podobnega
polnjenje baterrij je za človeka nekaj najbolj pomembnega, kot hrana brez nje enostavno negre.
Boš fasal insomnio, pa bos rabil eno leto da boš jo pozdravil. Ni se s tem za hecat, čeprav nedolžno zgleda.
Vglavnem nekako si probaj rešit.