Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
@turbobitch: Zadnje opozorilo pred BANom.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
@turbobitch: Zadnje opozorilo pred BANom.
Nisem jaz začel....lahko še njega opozoriš mogoče?? (Realitya??)
Citat:
Nisem jaz začel....lahko še njega opozoriš mogoče?? (Realitya??)
Točno s takim kretenom sem mel jst prometno. Je bil še neki pameten, pa sem ga vprašal, če je dementen, pa me je samo gledu ko en bedak. Sem poklical policijo, potem je bil še na zavarovalnici pameten, da on ni nič kriv, ker se tam vozi že 40 let in da on že ve, no na koncu sem vse dobil povrnjeno. Blo je pa to, da je na cesti, kjer sta 2 pasova v isto smer, tam kjer je ovinek lepo peljal naravnost in me nagazil.Citat:
Pa tista: Kaaaaj? Jst vozim 40 let pa nikoli nesreče nism mel!!! (v špegu pa nkol ni pogledu kako poka za njim)
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ata (60) - presenetljivo dobro. Refleksi niso več enaki, zato vozi malo počasneje, včasih pozabi šaltat (s tretjo v kakšen majhen rondo, križišče), sicer pa vozi zelo umirjeno in za moje pojme v redu.
Mati (55) - malce slabše. Nerad jo popravljam, naj ne vleče hladen avto do 4000 obratov, naj pazi na luknje (ker zapelje direkt v vsako), naj ne šalta v drugo v vsakem rondoju, križišču, naj kdaj uporablja tudi peto prestavo ... Sicer pa glede na njeno malo kilometražo vozi solidno, pomoje boljše od marsikatere druge (vem, za žensko istih let, ki je dosti na cesti, pa višje od tretje praktično ne šalta, z njo v avtu je pa boljše biti tiho, ker ko se začveka, spregleda tudi kakšno rdečo luč).
Ostali?