Kako vozijo vaši starši?

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
ati (55) - vozi umirjeno, počasi, AC 120 skoz po voznem, včasih sm kr živčen k se za kamionom vozva 100. brez prometnih do sedaj. tudi kazni nobene. vedno pravi, da tisti čas, ki si ga zamudil, ga ne boš nikoli ujel. Al pa pejt prej od doma. letno 25kkm.

mati (58) - vozi umirjeno, po AC je ona včsaih tista, ki gre 120 pa nobenga ne spusti pred sabo. Zato se tudi ne vozim dost z njo, ker sm preveč živčen. Drgač pa tud ona brez prometne. Letno 15kkm.

šaltata pa oba ok. se jim pa pozna že počas starost, ker ko se z mano peljeta morta skor mižat. Sm čist prehitr za njiju, ampak ati to razume, mami malo manj.

lp

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Pa kuha tud boljše, ane?
grin1.gif

Ne , moja kuha, boljše, še boljše, kot moja babica
smile-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Moja dva (oba 63) še oba aktivno vozita in imata svoj avto. Sicer nista več kot v starih časih, ampak vseeno nista ovira na cesti. Mati je itak bolj usrana, zato ne mara voziti po mestu in gre v center raje kar na avtobus. Fotr vozi še kar ok, včasih se zagovori in "pozabi" prešaltat v višjo prestavo. Fotra še vedno matra, da bi imel (spet) motor. Hodi okoli mojega kot mačka okoli klobase in ko mu rečem, naj se gre peljat, reče, da mu je premočan. Je pa pred leti, ko je imel cca 58 let šel probat mojo Yamaho FZR 600 in je kar konkretno speljal, pri bremzanju pa je skoraj padel čez balanco. V njegovih časih so imeli motorji zanič zavore.
Aja, pa še to: mat me sploh noče nikoli peljat, ker je čisto živčna, saj naj bi jo preveč kritiziral.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mat: svoje čase je bila najboljša voznica zame. Fotr ne fozi, tako da ga je mat vedno vozila naokoli in povsod. res ima zajetno kilometražo za sabo. Zadnje čase pa vozi občutno manj, ker jest vozim, in kadar se peljeva skupaj dela napake. Sicer pravi, da zarad mene, ker ima tremo (mogoče res, ker kot sovoznik sem zelo tečen), samo pač malo se ji poznajo leta, ampak pride pa še vedno povsod, parkira povsod, nesreče pa tud ne pomnim, da bi jo kdaj imela. ubistvu - svaka ji čast.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Tatko (53) let. Ne šalta, ker vozi izključno avtomatika. Ima že nekaj pik, vse zaradi prevelike hitrosti. Na Hrvaškem in Srbiji ga imajo še posebej radi. Mrzelga vozi kot, da bi bil star 95 let, ogretega kot mulec pri 20ih. Ena nesreča v življenju ca 20 let nazaj, to je pa vse (tok tok). Na leto ca. 50.000 - 80.000 km. Drugače pa vsak semafor štart kot pri formula 1, še dobro, da ima elektroniko in mu ne vrti koles v prazno. Letne gume ne zdržijo sezone.

Muti nea vozi, nima potrebe po tem.

Rad se vozim z njem. Včasih tekmujeva na avtocesti, ko je prazna (na Hrvaškem).

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.406
5.657
113
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
, ker ko se z mano peljeta morta skor mižat. Sm čist prehitr za njiju, ampak ati to razume, mami malo manj.
lp

hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Fotr: vozi divje (neenakomerno), rad ima stopalko za zavoro oziroma je z njo pregrob, tako da pri takšni vožnji morska bolezen ne uide, rad vozi tudi za ritjo ter kolko gre avto (do daske na avtostradi). Je pa praktično celo Evropo prevozil.

mati: do par let nazaj je vozila zelo solidno, ni bilo kaj popravljati, videla luknje pa tudi solidna tehnika. Odkar je v penziji sili v nizkih predstavah v obrate, bolj je zalepljena na šipo in počasna.

p.s.
ženska: nerada menja v višje prestave pa malo prepočasna mogoče, ne vidi lukenj, večinoma jaz vozim
smile-1.gif

tašča: f1 voznica, nonstop z njo zaviram, če slučajno moram sedet zraven, divje
dedek: pr. 89 mu niso podaljšali izpita, hehe, prej pa je bil opasan, levo, desno, ker je samo okoli gledal, zadnja leta je imel obvezni kasko, ker je nonstop kje podrgnil
babica: preživčna za avto
druga dva pa več ne vozita.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ata (57), vozi lepo umirjeno, ne dela zastojev in nikogar ne ogroža. V dolgoletni vozniški karieri en manjši karambol za katerega ni bil odgovoren. Včasih si želim, da bi vozil malenkost bolj dinamično.

Mati (desteletje mlajša od ata), ima vozniši izpit vendar vozi zelo poredko. Takrat se omejitev ne drži, ostale CPP upošteva. Z njo se mi ni prijetno vozit, ker deluje nesigurno, najbrž zaradi premalo izkušenj.

Kamele0N

23. jul 2008
42.406
5.657
113
Kakšna lučka pa armatura...kriki
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Aja neki mi ni hotlo v celoti prikazat, ko sem oddal sporočilo pa sem popravil.

Vglavnem ko je mami na sovoznikovem sedežu je najbolj pametna in oh in sploh. Zaradi njenega sonožnega zaviranja se tepih izgubi nekje pod armaturo oz. predalnikom, stropna ročka pri sovozniku se skoraj odlomi, včasih se kaj čudno zadere (čudni kriki
grin1.gif
)

Kamele0N

23. jul 2008
42.406
5.657
113
Pa dej....sej maš veze.......ukrad ji en las....pa da vidmo kaj zaenga hudiča jemle
smile-1.gif

Mogoče ji pa "čale" kej na skrivaj zjutri u čaj stiska
evil.gif

Nazadnje urejeno:

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
tole z mat me pa na mojo spominja....

ona je najboljši šofer, če ji kej rečeš ona še ni avta zbila (kar je res), jest pa fotr pa že velik... in voila imava odgovor. Res bi pa rabila un VW k parkira sam, to bi bil idealn avto...

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa dej....sej maš veze.......ukrad ji en las....pa da vidmo kaj zaenga hudiča jemle
smile-1.gif

Mogoče ji pa "čale" kej na skrivaj zjutri u čaj stiska
evil.gif
Ej dobr, da si me spomnu zdej mislm da vem kaj je.
Mat ima pisarno en štuk višje kot Kresniæka...hm....
17758-icon_confused.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Citat:
Uporabnik reality pravi:
tole z mat me pa na mojo spominja....

ona je najboljši šofer, če ji kej rečeš ona še ni avta zbila (kar je res), jest pa fotr pa že velik... in voila imava odgovor. Res bi pa rabila un VW k parkira sam, to bi bil idealn avto...

A si prepričan da niso tvoji tastari v kkšni jami

Nazadnje uredil moderator:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Zaradi takega debila kot si ti naj se kontroliram al kaj?

Nazadnje uredil moderator:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Starc ne fura več tak dobro, ga leta jebejo, prec podrajsa cel avto okoli in okoli.

Mati - tut bol bogo.

Jaz pa tut bol slabo vozim, ne spoznam se na prednostne, vozim prepočasi, ampak pridem pa kam morem. Počakam na zeleno vedno,
skratka vzoren voznik, ki je nekoliko počasnejši od ostalih.