kako v Photoshopu narediti majico

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Pozdrav.

Prišel sem na idejo, da bi s pomočjo photoshopa (ali katerega drugega programa??) naredil svojo majico. Bila bi skoraj cela popisana. Niti nevem kaj rabim, da se lotim, pa tudi če mi jo uspe narediti, kam naj jo pošljem tiskat. A sploh lahko tako nardiš.
Ima kdo s tem izkušnje.

Hvala

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Kot si omenil v photoshopu narediš, v trgovini z računalniško opremo kupiš T shirt transfers in uporabiš svoj printer pa je...
Le pri nastavitvah tiskalnika ne pozabi nastaviti T shirt transfers da ti ne bi sprintalo zrcalno sliko,canon printer oziroma vmesnik to ima, prej sem imel enga hp-ja tega ni imel in si moral ročno narediti zrcalno sliko,sicer je bil rezultat neuporaben,še posebej če je tekst gor.
Pa dobro preberi navodila za T shirt transfers pred uporabo!
Seveda je za majhno serijo cenejše doma narediti,pa še po svoji zamisli lahko delaš, če gre pa za večjo količino je pa kaka firma cenejša
cool-1.gif

Lp.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Opa, hvala obema. S57BMU, bom verjetno probal tvoj nasvet, če pa nebo ratalo, bom pa prvo varjanto.
AJa, a to je v bistvu indigo papir. Pa tudi nevem ga kje dobit. Drugače pa sem v domu v NG in pojdem v Qlandio vprašat
smile-1.gif

Ali mogoče veš koliko stane.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Malo poglej po računalniških trgovinah tam okoli tebe,NG in okolice ne poznam je pa to tako veliko mesto da verjetno ima tudi bing bang,pa v kakšnem shoping centru ima verjetno še kaka večja slo trgovina z rač.opremo tudi poslovalnico.
Če pa res ni tam nič (kar dvomim) pa poglej na KLIK vendar pazi za temne majice je drugačna folija
cool-1.gif

Lp.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
No,potem pa kaj poročaj,pa kako fotko daj gor,da vidimo kako si ustvarjalen
grims-1.gif

Lp.