Citat:
Uporabnik synthman pravi:
O +10 miljonov € smo slišali danes na 24ur, o 500zaprtih pa več kot teden nazaj, + zato, ker se je od takrat številka gotovo povečala.Citat:
Uporabnik sass pravi:
lahko ti te konkretne številke kako dokažeš (+10 milijonov €, 500+zaprtih ljudi), ali samo nekaj brezveze lapaš - kot ponavadi?
Meni se ne zdi prav, da pridržijo tiste, ki napihajo. Zakaj pa ne pridržijo še tistih, ki vozijo prehitro? Saj ti povzročijo neprimerno več nesreč kot pijani.Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
O +10 miljonov € smo slišali danes na 24ur, o 500zaprtih pa več kot teden nazaj, + zato, ker se je od takrat številka gotovo povečala.Citat:
Uporabnik sass pravi:
lahko ti te konkretne številke kako dokažeš (+10 milijonov €, 500+zaprtih ljudi), ali samo nekaj brezveze lapaš - kot ponavadi?
in spet (namenoma?) lažeš in zavajaš. na 24ur so povedali, da država pričakuje, da bo do konca leta nabrala za 10 milijonov € več kot lani, ne pa da so samo v maju nabrali 10 M€ več, kot običajno
poleg tega nihče ne zapira ljudi, ampak zgolj pridržijo tiste, ki napihajo več kot 1,1 promila. meni se zdi to čisto pravilno, tebi ne?
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
V moji pristojnosti je, da lahko vsakega pošljem v 3PM. Tud tebe sem pravkar. Kaj mi moreš?
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Tisti ki bo priletel 80 na radar in dobil položnico za pol svoje plače se bo verjetno vsaj dokler ne pride do doma peljal precej bolj počasi kot prej. Po drugi strani je pijanček, ki je pokasiral položnico še vedno pijan.
Da bi ga pa upoštevali, to pa ne? Slabše kot balkan...Citat:
Uporabnik sass pravi:
zako bo uspešen dolgoročno. še enkrat ali dvakrat podvojijo kazni, pa bodo ljudje morali prodajati avtomobile, da bodo lahko odplačali kazni,
Iz tvoje tipkovnice v ne vem čigava ušesa in to čimprej!Citat:
Uporabnik sass pravi:
ki ga ne bodo upoštevali, bodo izločeni iz prometa, ostali bodo tisti, ki ga upoštevajo vedno in povsod, pa čeprav to pomeni vsaj 10 km/h pod omejitvijo
kaj pa, če bi ti malo računal:Citat:
...
Mal računaj.
700 000 € + so TA MESEC pokasirali samo od teh 750 priprtih, ki so napihali čez 1,1. Poleg tega so zaplenili še 70 vozil, ki tud nekaj stanejo. Pa sva že krepko čez milijon €. (po starem 350000) pa je to le vrh ledene gore.
K temu dodaj še malo manj pijane, množico prehitrih, nepripete ....... upoštevaj, da so sedaj kazni 2x višje kot prej, pa da so bili policaji precej aktivni ta mesec, pa se bo ta številka 10 miljonov za ta mesec zdela še majhna.
In ne boš šel 5 min prej od doma, je škoda časa, za nebuloze tukaj gor pisat, ga je pa neomejeno.Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Imamp ač to smolo da imam do avtoceste 60km in moram do tja pridet!