Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kako pa to, da kupujete od tam rajšit, kot pa iz ebaya? Saj ebay ima tudi polno kitajske robe, ampak je vsaj zavarovan nakup iz strani paypal-a, če te slučajno kdo nategne.
Kakšno zavarovanje pa imajo? Vem, da paypal je od ebaya in je tako sigurno, kaj pa ima dealextreme in pod kakšnimi pogoji lahko dobiš nazaj denar, če gre kaj narobe?
po novem imas pri paypalu zavarovane vse nakupe ne le prek ebaya. DEalextrem pa je kar zanesljiv, ker se zavedajo, da si lahko kaj hitro pokvarijo ime.
Jaz sem že 15 dni nazaj naročil en kabel preko te spletne trgovine.
Plačal preko paypala a ne duha ne sluha o kablu.....niti o tem, da je bila pošiljka poslana
Nimam pojma skoz je ''prazno''
Če vtipkam order number im mail mi izpiše
''The order or receipt number, and the e-mail address you have provided matched no order in our database.''
Date Order # (tracking) Order # (invoice) Status
12/22/2010 1222L526 1222L526 Order Received
11/25/2010 1125T0QS 1125T0QS Shipped
11/17/2010 1117WNKC 1117WNKC Shipped
11/8/2010 1108S2LG 1108S2LG Shipped
4/25/2010 0425Z708 0425Z708 Shipped via Air Mail
Tak nekak bi moglo izgledat. Naredi si pravi account in potem poglej.
Račun sem si naredil, preden sem stvar naročil.
Če sem dobro razumel stvar, preden ti pošljejo oz ko pošljejo dobim mail, da je šlo naprej.
Tega pa še nisem dobil.
Mi je pa čudno, da nimam datuma kdaj sem naročil???
po 15 dneh še nimaš kaj jokat in gnjavit. to začneš ko je 1 mesec okrog. Postopek pa je tak da ko ti vidiš tam shipped, to pomeni da je shipped čez cesto do letališča, pol pa tam preko treckinga HK post vidiš kdaj je dejansko via evropa. ko napoči ta trenutek pa lahko pričakuješ v par dnevih ali pismo od carine, ali pa paket na domu
Hmm...na DX še nikoli nisem dobil tracking numberja, na chinabuy in na lightinthebox pa ja...to je edina slaba stran DX-a, je pa najcenejši od vseh teh ko riž jejo.
Ker do sedaj nisem še nič kupoval iz tujine a mi lahko nekdo pove, kakšne stroške imam če naročim USB DVB-T TV Dongle ? cca.10€+poštnina za našo pošto? Kdaj se plačuje carina?
p.s. se oproščam ker sprašujem take "neumnosti"
, najbrž je bilo že kje napisano samo se mi ne ljubi iskat po celem forumu.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.