Kako skenslati nekoga?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Zanima me, na kak način skenslate nekoga, ki vam ni všeč, iz svojega življenja? Recimo, da vam ni naredil nič kaj hudega, ampak vam zaradi določenih lastnosti ne ustreza in bi se ga radi le znebili. Tako, da ne bi bilo nekih zamer, da ne bi izpadli oholi in da si date še vedno roko, če se kje srečate. Se direkt pogovorite? Ignorirate? Izogibate? Kaj tretjega?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Nekaj iz asortimana v mojem podpisu.
evil.gif

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Če je človek pošten in ni nek oportunist, ki si špara folk za vsak slučaj, se mu ni treba rokovat z nekom za katerega meni da je gnida. Imej hrbtenico in bodi pošten do ljudi okrog sebe.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Preprosto: mu zabrusiš v ksiht da kdaj ti bo že vrnil tistih 1200 eur in vztrajaš pri tem kot da je sveta resnica
grims-1.gif

...mir zagotovljen
evil.gif

Lp.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Zanima me, na kak način skenslate nekoga, ki vam ni všeč, iz svojega življenja? Recimo, da vam ni naredil nič kaj hudega, ampak vam zaradi določenih lastnosti ne ustreza in bi se ga radi le znebili. Tako, da ne bi bilo nekih zamer, da ne bi izpadli oholi in da si date še vedno roko, če se kje srečate. Se direkt pogovorite? Ignorirate? Izogibate? Kaj tretjega?

Poves mu v obraz. Ce pa se ne sprijazni z dejstvom, pa pac ignore.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
1x ga lepo poglej in primi za rit.
evil.gif

Če te bo zalizal, ideja ni bila pametna...
grims-1.gif

No, kakor za koga.
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Dr.Rugelj pravi:
Če je človek pošten in ni nek oportunist, ki si špara folk za vsak slučaj, se mu ni treba rokovat z nekom za katerega meni da je gnida. Imej hrbtenico in bodi pošten do ljudi okrog sebe.

Lepo povedano. Ampak ne gre za to, da je gnida. Gre za to, da tedensko kliče na pijačo, meni pa ni do njegove družbe. Ni nobenih zamer, ga z veseljem pozdravim na cesti, izmenjam besedo dve z njim, ni mi pa do druženja z njim in biti v nekem "odnosu", kar on očitno hoče.

Notranjc
grin1.gif

Jebiga, tudi otroci rabimo nasvete.
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Rečeš, da nimaš časa.

4-ič, petič bo že pogruntal.

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
glede na tvoje poste tukej bi jaz rekel, da ti osebno teh težav nimaš, se pa velik sprašuješ, zakaj nikol nben nima časa s tabo it na drink

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja, kakšne probleme imajo eni... in če takega problema ne zna rešit, kako bo kaj večjega... recimo, kako punci povedat, da mu je všeč?

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:

Lepo povedano. Ampak ne gre za to, da je gnida. Gre za to, da tedensko kliče na pijačo, meni pa ni do njegove družbe. Ni nobenih zamer, ga z veseljem pozdravim na cesti, izmenjam besedo dve z njim, ni mi pa do druženja z njim in biti v nekem "odnosu", kar on očitno hoče.

Notranjc
grin1.gif

Jebiga, tudi otroci rabimo nasvete.
smile-1.gif

Vztrajno mu probaj prodati življensko zavarovanje, za njega in njegovo družino
evil.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
povej katere so to njegove lastnosti, ki te motijo. potem bos mogoce dobil kaksen boljsi nasvet.

sicer pa je najboljsa varianta, da mu poves tocno kako in kaj, pa ne bo nobenih nesporazumov.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
No ja.. načeloma se to lepo sliši, a zna se zgodit, da bo ta 'gnida' čez par let na nekem mestu odločala o tebi, lahko je to na mestu zdravnika, policaja, nekega kadrovika v podjetju itd. Sto enih možnosti. Ok, ne pravim, da je treba z nekom bit za vsako ceno, če pa se vsake toliko čuješ z nekom, greš na kavo, pa ti lahko samo koristi. In ja, če želiš uspet je potrebno delovati na tak način.. Naši politiki to itak obvladajo
evil.gif

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Če ti gre na q-rac ker je tepec, potem je to enostavno - ga odjebeš magari po telefonu in se ne sekiraš.
Če pa je OK človek, samo je krvopijavka pa hoče tvoj čas (=3× na teden viset na piru - sej je fajn, samo treba radit, ljudi) potem pa je treba bolj taktno postopat. In če mutiš, je takoj jasno da mutiš, tako da razmisli, v čem je problem. In mu to seveda razložiš, in to enostavno: ne morem vsak četrtek nalit, ker sem potem blesav na šihtu. Ali ne mi viset vsak večer na kavču, ker se moram pripravit za šiht...
ker da napleteš zgodbice o žalovanju za prababico ki je padla v banji in dobila embolijo zaradi zloma stegnenice, potem se pa srečata v nekem ne-standardnem bifeju... akward moments!