u Sloveniji je čudna navada, da zidarji šraufajo avte, ekonomisti pečejo pice, prodajalci polagajo knauf, mehaniki sestavljajo računalinke, kuharji prodajajo zavarovanja, štromar pa mi prodaja nek qurčev prah iz genetsko predelane soje in ob tem trdi da je strokovnjak za prehrano itd...
Vidš, če pa nič od tega neznaš si pa še zmeri lahko osebni trener. Rabiš pest steroidov, pa že vse znaš. Potem pa postaviš fejst visoko ceno pa hodijo k teb že estradniki. Pol se pa mal slikaš še za lejdi pa novo pa se voziš v BMW. Vsi so najbolj pametni, ko se tiče treninga pa prehrane. Kar poglejte kolk nasvetov je padlo v 3 dneh, pa kljub temu hodi po svetu tolk bajsijev.
Folku pa ni jasno:
Avto bo spet crknu, pica je do kurca, knauf mi razpoka, računalnik je jajca in se sesuva, zavarovanje me drago košta in po tistem herbalajf šitu se mi riga in prdi.
Ampak to še ni nič hudega
Samozvani osebni trener te pa nardi kripla. Js vem za par primerov. Trdim namreč, da je za to potrebno kaj vedeti, prebrati kakšno knjigo ne pa samo forum pa men's health. Vem za primere, ko je nek športnik tenisač šel do takšnega trenerja na kondicijsko pripravo, po mesecu priprav, ga je bolel križ, mel je velik biceps, bil pa je tko počasen da ni ujel nobene žoge. Aja pa znebil se je nezanemarljivo količino denarja. Dobr ane?
Kogar res zanima narest kaj za svoje zdravje, obiščite par trenerjev, jih malo povprašajte naj vam razložijo par stvari. Tisti ki nima argumenta je blefer čim dalj od njega.
Zavedajte se da je motor ferarija otroška igrača napram zapletenosti in kompleksnosti človeškega organizma.