Kako sestaviti oglas za prodajo avta

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.189
3.622
113
Marlbor
Eh, to so razni šmuglari z avti, ki ti na odbijaču zmeri debelino laka in pove, kak je avto bil sesut. Kupit ga hoče za pol cene, čez 3 dni vidiš svoj avto v oglasiniki z 2x manj kolimetri in 3x višjo ceno.
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Itak da ti lahko težijo v nedogled, so pač "profesionalni" nateguni, ampak vmes pa pokličejo tudi normalni kupci, pa se z njimi zmeniš. Ker če že takoj začne težiti o rečeh, ki gotovo ne držijo (recimo karambol, vrteni km), potem jim jaz niti ne mislim prodat avta, ker prepričal v svoj prav teh okvirjev ne boš.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik danijel8 pravi:
Meni kot kupcu največ pomeni, da prodajalec v oglasu ne laže. Nekajkrat se mi je zgodilo, da mi je prodajalec suvereno zatrdil, da je avto brez prask, ko pa sem prišel pogledat (porabil 20 eurov bencina) je bil pa katastrofa. Ne vem zakaj lagati, saj kupec ni slep.

če prodajaš ''bolan'' avto, pol je bistvo da dobis kupca na hof, ne na mobitel. Se pol praske ipd. Pokompenzira pri ceni,...

Enkrat prodajam za enega arabajterja eno A6 00', 300k km,
na vztrajnik smo prav cakali kdaj ga bo neslo, glavna napaka pa je bla, da je avto bil razbit zadaj levi blatnik, odbijač in kuferam.

Zadevo poslikam tako, da sem po levi strani ujel samo blatnik.
Dam na a.net. Brez resnih klicev. Ce bi se zadnji del slikal pa se teh nebi blo. Dam na mobile.de, in glej ga prašiča češkega, model se najavi v nedeljo. Miki, ti samo pridi.

Model pride na hof, itak jezen ko svinja, ker je še zadaj zlaman. Zgovarjam sse nato, da ni rekel za več slik (eno mel od notranjosti eno od leve strani.

Model sicer jezen ko jazbec, kupil pa je. In to je bistvo, dobi kupca na hof, ne na telefon. Oglas sem nalaš pustil na a.net, spustil ceno za 500 pa ni blo klicev na hof, odstranil kritične slike pa so začeli klicat.

Ta manever mi je ''prišparal'' vsaj jurja, res pa je da se je čeh malo drl po hofu
smile-1.gif
800km ipak ni pes.

Zadevo sem poslikal z leve tako, da je avto zgledal da naredi tehnicnega, napisal da je normalno vozen, ceprav je luc sla v maloromaloro.

Slab mesec zatem me klice neka ceska stevilka (oglasa nisem mel vec gor), pa se nisem javil, ker sn vedo da mi bo reko če mam kak vztrajnik da mu ga posljem gor.

Jebat ga. Sej ni vprasal ce bo avto deloval se dolgo, pri 300k km pa tak ni za pricakovat druga.

Nazadnje urejeno: