Prvo ga spucam totalno (1 ura zunaj, 2-2,5 ure noter), zavlečem ga v evropark garažo, kjer zaradi luči pride do še večjega sijaja (proti večeru).
Na a.net naložim kok slik gre, spodaj v opombah oz. tam ko je tekst, pa še 5-6 slik (linke s shrani.si)
Poslikam vse tri ključe (oz. dva), servisno, stanje na števcu (ker me kličejo sicer in sprasujejo kok ma km, čeprav v oglasu vse piše,
od šasije dalje do kilometrov, lastnikov...)
Dodam podrobnosti ko recimo da so zraven zimske, kok profila (tudi na letnih), povem da sem se večinoma vozil sam, pran ročno, pozimi imamo drugo vozilo in bla bla bla, slovenci obožujejo te zgodbice.
Napišem da za resnega kupca cena ni zadnja, kateremu pol spustim simboličnih 50/100€ tok da ma krit prepis, bencin, ampak
itak je ta popust že obračunan v ceni ki je postavljena tolko više....
V glavi imam ceno tazadnjo 10k, napišem 10.690, pol pa spustim na magičnih 10.590, pa grema z mojo za vikend na morje
Letna vinjeta, nafta, prepis in potni stroški, spanje, hrana so pokriti.
Najlažje je olupit slovenca, sploh pa ko se sam odloči za nakup, brez da mu zvijaš roko, ni lepšega ko kliče in kliče kdaj si lahko
pride po avto, ker ga nemore pozabit...
Slovencu je lahko prodat zdrav avto, kak ma pa avto 200k km, pa se mu cena prepolovi, pa še bi imel popust.