A tistih 20+ šolnikov v Kranju in Ajdovščini, ki so bili na HAT pozitivni, dobi potrdilo o preboletju ?A da bo čez 3 mesece pol jokanje, kako da nimajo potrdila o preboletju
A tistih 20+ šolnikov v Kranju in Ajdovščini, ki so bili na HAT pozitivni, dobi potrdilo o preboletju ?A da bo čez 3 mesece pol jokanje, kako da nimajo potrdila o preboletju
Če sem prav razumel, družinski člani tudi dobijo potrdilo kljub temu, da se niso testirali. Se motim?A da bo čez 3 mesece pol jokanje, kako da nimajo potrdila o preboletju
Ja pa kaj šeČe sem prav razumel, družinski člani tudi dobijo potrdilo kljub temu, da se niso testirali. Se motim?
Spet se motiš.Ja pa kaj še
Ja, se motiš.Če sem prav razumel, družinski člani tudi dobijo potrdilo kljub temu, da se niso testirali. Se motim?
Dobijo, če so imeli simptome in takrat poklicali zdravnika, ali po andyevo obremenjevali zdravstveni sistem, pol se je pa zdravnik odločil, al te pošlje na test. Fajn je met pa še test na protitelesa.Ja pa kaj še
tudi stare57 so lahko to, zadihanost pa toTi povem čez mesec...dva......
Za1x zadihanost in upad kondicije pripisujem pol leta corona nedejavnosti
premalo zgledaNe kadim......samo pijem
Ker sem zelo na izi prebolel, tudi nimam nobenih posledic. Nok, nok on .....Tisti, ki ste dejansko dali za sabo to zadevo, imate kakšne dolgoročnejše posledice?
Mnenja namišljenih bolnikov me nekako ne zanimajo?
Bolijo me noge ponoči in nisem edini. Ti pa povem kako bo s tem po kolesarski sezoni.Tisti, ki ste dejansko dali za sabo to zadevo, imate kakšne dolgoročnejše posledice?
Mnenja namišljenih bolnikov me nekako ne zanimajo?
Menopavza?Jaz se zbujam ponoči, večkrat na noč. Nikoli prej, sem vedno spal kot ubit.
Sedaj se vsaj potim ne, ker prej sem bil enkrat cel premočen, potem čez dve uri me je pa zeblo kot psa.
Bomo videli, ostali simptomi počasi izzvenevajo.
če si je omislil ob tem še novga kabrioleta in nosi hlače na korenček, pol verjetno res. kriza srednjih let.Menopavza?