Kako se sproščate?

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Kaj sem vam rekla
cheer.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Včasih je treba it malo v naravo.
Alko resetov pa nimam.

Opusti prvo pa zagrabi za drugo in ni hudič, da ne pade kaka alterjevka ...
grims-1.gif

Pot do tega da pade kakšna alterka, pa na nek način tudi do sprostitve je da alterko alkoholno resetiraš, potem pa ji nastaviš reset vektor na sex, ker si prvi ob njej si tudi prvi kandidat
grims-1.gif

rainbow je že ena taka kandidatka
grims-1.gif

Po drugi strani, je pa žalostno, da rabi človek alko, da se je sposoben sprostit.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:

Najboljše sproščanje mi je pa definitivno sex. Tak u izi
srce-1.gif

Tamara, kaj če bi se midva kdaj skupaj tko u izi mal sproščala
17758-icon_confused.gif

Edit: Drugače imate pa nekateri tukaj kar dobre ideje za sproščat. Mi je počasi zapasal kakšen sprehod okrog kakšnega jezera, sam kaj ko pred soboto ne bo nič iz tega. Po možnost v družbi. Se katera javi
17758-icon_confused.gif

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Malcy, ne vem zakaj, ampak imam občutek, da je Tamara dejansko zagrabla!! Ne vem, se mi zdi, da si jo uspel dobiti v svoje lovke.
cheer.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
ne-ne-1.gif
) - to ni zaporedje, in tudi, če bi bilo, sem drugačen vrstni red pisala.

Tok stresa, da bi vse metode sproščanja naenkrat rabla, pa tud ni
smirk-1.gif

nahrung002.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.002
1.440
113
KSZ

Že da izklopim mobitel mi je skoraj relax time.
smile-1.gif

Drugače pa se odpeljem na obalo, najraje pozimi ter spomladi, ko še ni žive duše, idealno je med tednom, sploh če je kakšna burja, baterije pridejo na full. Si privoščim kakšno dobro kosilo oz. večerjo. Včasih prespim, včasih se vrnem isti dan domov, odvisno od mene samega. Obvezno grem sam. Takrat nisem dosegljiv nikomur.

Če je časa malo manj, skočim na vikend, zakurim ogenj (če je zima), nabijem chillout lounge in se predam svojim mislim.

V vsakdanjem delavniku pa poskušam, da se ne obremenjujem preveč z bedaki ter njihovimi bedastočami, ki jih sproducirajo, sem takoj boljši.