Kako se sproščate?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.538
1.241
113
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Jaz se največkrat sproščam tako, da se usedem v avto, si noter naštimam svojo najljubšo muziko in se odpeljem v neznano .. brez cilja
tongue-1.gif

tudi jaz to delam
cheer.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.538
1.241
113
ko si dovolj sproščen, da se vrneš domov
smile-1.gif

s tem da najdeš neko točko kjer se obrneš (in ustaviš za par minut)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Meni ej največja sprostitev, recimo kaka šetnja s psom, kak gut film, malo surfanja po netu, pa kako pivo s frendom...

Sicer pa nimam nobenih stresov v živlenju. Oz. mogoče jih niti ne zaznam. Stres bi bil zame mogoče, če bi mi umrl
kdo od bližnjih. Raznorazne kregarije v sluzbi (sicer se itak ne prepiram z nobenim), položnice, jebanje z glupimi trgovci
v trgovinah in neinteligentnim folkom nasploh) zame ni stresno. Stres je ko ti nekdo umre, zgori bajta, te oropajo, pretepejo.

In kaj hudiča ste vsi po poklicu da ste vesčas na trnih? A ste mafijci? Poklicni morilci? Čistite za vlado?
Hiter tempo živlenja? Živlenje je tolko hitro, kolko mu pustis.

Tako da nekega pretiranega sproščanja ne izvajam, ker ga nerabim, recimo mogoče da me hobiji sproščajo?
Pa da niti nevem? Nisem nek živčen tip, in zelo težko me flikneš s tira. Jaz se ne živciram in se nebom. Ko se
bom mogo, bom naredil nekaj da to spremenim. Če bi bla recimo frka v sluzbi, bom pač naredil tako bo direktor rekel,
odpustil pol exspedita pa še polovico drugih, pa bo to to. Če to nebo pomagalo, bom si poiskal drugo sluzbo.

Po domače;
malkom se pusti drkat in nategovat samo svoji punci, zatorej; ne pustim se jebat, in ne jebem nikogar, mam mir, in vrjetno
pri 60ih letih nebom imel enega sivega lasu. Ker živim easy life. Splaniraš si kako boš živel. Vsak zase.

Če doživljate strese, ste slabo planirali od začetka.
Enako velja recimo za moja starsa, ki tut ne doživlajata nobenih stresov. Vse je v organizaciji moji ljudje.
Planirajete, predvidite morebitne situacije, poskrbite za zaščito oz. backup, imejte rezerve, bodite pripravljeni na vse,
svoje delo (bilokatero) opravljajte 105%, in uspeh vam je zagotovljen.

V naši familiji (za nazaj) se drži že generacije.

Vse. Res vse je v organizaciji.

Nazadnje urejeno:

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
malcom, te bomo vprašali čez nekaj let, kako je s stresom. Upam, da bo odgovor še vedno isti.

Jaz pa: hribi, čvek (ter ostalo) z bližnjimi, med tednom rekreacija, pa seveda dobr žur z alkoholnim resetom.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik rainbow pravi:
Jaz pa: hribi, čvek (ter ostalo) z bližnjimi, med tednom rekreacija, pa seveda dobr žur z alkoholnim resetom.

Še dobro, da me poznaš, ker bi drugače lahko pomislila, da ti nekam lezem ... v glavnem POPOLNOMA enako, kot ti !
No, ja, mogoče je tistega zadnjega še najmanj ...
hysterical-1.gif

Noker

p.s. samo za v soboto vam pa bolj slabo kaže ...
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Če vas bo dosti v tem klubu (vožnja brez cilja), je bolje, da najamete kar avtobus ....

hysterical-1.gif

Noker

Nazadnje urejeno:

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
hahaha...točno to je bila moja misel -> sam z busom nekak zgubi point:).

drugač je pa alkoholnega reseta tud pri meni vedno manj (ah, leta), ampak prvi dan dopusta mora pa obvezno past - da se ti služba neha plest po glavi (vsaj za neki je maček dober:))