Kako se rešit RTV naročnine?

Mene se bojijo
hysterical-1.gif
Joke.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.975
40
48
Citat:
Uporabnik KekecPasteta pravi:
Kaj če jim dokažeš da majo negledljiv program ni dovolj (razen tretji kanal, ki ma super program)?
evil.gif

Po moje jim lazje dokazes, da krsijo lasten zakon in da si posledicno pridrzujes pravico do ne-narocanja njihove "storitve", dokler se zadeve ne uredijo in javno pojasnijo. Sicer se mi zdaj ne da iskati, za tocno kateri clen in katera dolocila gre - v glavnem nekaj v zvezi z zagotavljanjem programske sheme za manjsine in programa, ki se ga komercialnim postajam "ne izplaca predvajati". Kljucne besede: znanstvena fantastika, Star Trek, Stargate...
evil.gif

Res pa je, da ze dolgo ne spremljam vec slovenskih kanalov, tako da nisem na tekocem, ce to stanje s programsko shemo se drzi (ampak domnevam, da se nekatere stvari ne spremenijo...)

jakao

Pripravnik
19. jul 2007
406
0
16
nokia
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Jaz sem kupil stanovanje Marca in še nisem dobil položnice. (Elektro prijavljen na novo)

Torej kot novopečeni lastnik stanovanja ne dobivaš položnice za rtv.
cheer.gif

dobiš dobiš.pri menije trajalo 8 mesecev da so mi poslali dopis.ker nanj nisem odgovoril in prijavil nič so mi sami prijavili tv sprejemnik po 6 mesecih.torej nekje 14 mesecev vse skupaj je trajalo da sem dobil prvo položnico.sem jim paposlal mail in povprašal če mislijo kaj izboljšati tv program ker ravno 50let tv slovenije in dnevnikov starih 18 let ter oddaje hidakne mislim gledat.odgovora še do danes nisem dobil pa je od tega že 2 meseca

viš, temu bi jaz rekel pretiran optimizem
aplauz.gif

pohvalno, ampak kaj češ - ma men ni problem plačevat tole usrano naročnino, konec koncev je treba skrbeti za medijsko produkcijo na visokem nivoju, še zlasti zaradi slovenščine, ki ni ravno pogost jezik na globalni ravni - a naj program izboljšajo, hudiča!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.670
6.429
113
Odjava RTV prispevka: v veljavi je nov pravilnik

A kdor televizijske vsebine spremlja le prek spletnega predvajalnika vsebin na spletni strani RTV Slovenije, mu ni treba plačati RTV prispevka, moral pa bi plačati prispevek za radio, ki znaša 3,77 evra. "Predvajalnik RTV4D še ne omogoča enake kakovosti spremljanja programov RTV Slovenija kot preko DVB-T signala, poleg tega je predvajanje nekaterih vsebin v živo onemogočeno zaradi avtorskih pravic, zato zgolj ta tehnološka rešitev ni zadostna za zaračunavanje celotnega RTV prispevka, je pa zadostna za zaračunavanje prispevka za radijske programe," pojasnjujejo na nacionalki.