Citat:
Uporabnik gustav pravi:
Saj to je rekel a bo naredil-oddal 1. julija.
Tgrzan kaj si po stroki, poklicu?
Gimnazijski maturant, pred diplomo iz FDVja (ali bi lahko v mladosti izbral še bolj dobitno kombinacijo
)
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
in kaj vse znas poleg osnovnega poklica
Komerciala-trženje (pa ne zavarovanj, ker ne mislim prodajati nekaj, v kar še sam ne vrjamem), fotografiranje, pisanje člankov, polaganje parketa, kelnarjenje, administracija, kuririrstvo, administracija, turizem (recepcija, vodenje), delo za tekočim trakom, delo v klicnem centru, selitve, .... gotovo bi se še kaj našlo
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
In ali je pripravljen na iskanje službe daleč od kraja bivanja?
Glede na to, da sem iz Lj, bi šel raje v Singapur, Mursko Soboto ali pa Cape Town, kakor da bi ostal v Lj in delal v Domžalah (nič nimam proti, vendar če grem delat ven iz Lj, grem raje konkretno ven). Skratka sem mobilen, sicer ne toliko na dnevni ravni, kukr v toliko da se pač preselim tja, kjer je delo.
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Obžalujem, da se ti to dogaja, ampak 100% bo pomagalo, če boš gospo lepo zagrabil za vrat ali pa je zagrozil tako kot ostali preveč pečeni državljani RS. To se je že dogajalo in je bilo potem uspešno rešena zadeva. Žalostno toda resnično.
Na žalost sem bil vedno pristaš tega, da lepa beseda, lepo mesto najde in mi je nasilje tuje
Najlepša hvala za nasvete in podporo, ni pa potrebe po žaljenju. Temo sem odprl zgolj zaradi tega, ker sem se v preteklem tednu počutil kot državljan, ki išče prvo zaposlitev (določen/nedoločen čas), kot nekaj manjvrednega in ponižanega, zgolj zato, ker sem prej koristil bonitete študentskega staža, ki mi jih je država omogočala in ker sem v "mladosti" naredil primarno napako, da sem se vpisal na gimnazijo in tako končal brez primerne izobrazbe, vendar pa z veliko delovnimi izkušnjami, ki mi jih sedaj noben ne prizna, saj so bile pridobljene z delom preko ŠS.
Sam sem obupal nad državnimi institucijami,saj so le-te same sebi namen, vendar sem hotel izpostaviti, kako kot pošten državljan RS ne prideš daleč oziroma si samo še ena izmed nepomembnih številk v masi. Vrjamem, da se je marsikdo (tudi na Alterju) znašel v podobni situaciji.
Zgleda se bom res moral z ogljem namazati in se izučiti za lopova