Kako se plača na android marketu (google play)?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Kaj pa če izgubiš telefon, ti hitro skenslaš simko, da se je ne zlorabi, najditelj da v telefon svojo simko in potem....lahko še zmeraj nakupuje aplikacije preko tvojega računa?

Nič ni vezano na SIM kartico, ampak na Google račun. To pa zadostuje že sprememba gesla ali preklic telefona (zakopano nekje pod dovoljenji).

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Kaj pa če izgubiš telefon, ti hitro skenslaš simko, da se je ne zlorabi, najditelj da v telefon svojo simko in potem....lahko še zmeraj nakupuje aplikacije preko tvojega računa?

Nič ni vezano na SIM kartico, ampak na Google račun. To pa zadostuje že sprememba gesla ali preklic telefona (zakopano nekje pod dovoljenji).
teoretično je možno, če bi izgubil telefon in bi v vmesnem obdobju do menjave gesla na accountu, najditelj-lopof naklofal račun z nakupi raznoraznih programov
grims-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Jaz imam tako vnos PIN-a kakor tudi passworda od Gmail accounta. Pa še koda za zaklep telefona. Če nekomu rata skozi vse to, pa naj si kaj kupi na moj account.

Sem obveščen preko maila o nakupu, nakup lahko izničim v 15ih minutah ali pa prijavim zlorabo kartice v 24 urah.

Mislim, da ni straha, da bom ostal brez centa ...

Krimos1986

Zelenc'
4. jun 2018
3
0
1
Mi lahko šrosim kdo pomaga imam 2 predplacniske kartice master card in na obeh denar in ko si nalozim igrico in zelim v njej kupiti nekaksne geme iteme mi napise transakcija zavrnjena prosim za pomoc ali za telefonski klic na 070323302 placam uslugo ce mi gdo pomaga hvala

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.811
640
113
Kot zanimivost, če slučajno kdo ne ve. Telekomovi uporabniki lahko plačamo preko telekomovega računa. Enostavno kupiš stvar v google playu, potem pa ti telekom doda postavko na mesečni račun. Zelo praktično.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Posebej če je račun služben in bi to zamaskirali v pogovore v tujino na primer. :evil: