Kako razgledani smo Slovenci?

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Vsaj barve zastave bi lahko pravilno povedli po moje
wink-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Mis pravi:

KAj pa naj ukrenem? Saj vsak mesec dam tem krete*noidom 41% dohodka, kaj še naj???? Penzije iz tega ne bo, zdravstvo se itak sesuva ker nočejo nagont dohtarjev delat in naredit razliko med luftarji in resnimi zdravniki, stanovanja so draga u 3pm, tako da če ga že bom kupil bom si praktično kupil krsto, državna uprava ima 1001 birokratski postopek in včasih še sami ne vejo kaj je treba če jih kaj vprašaš, pa so jih cele horde in če bi vsak znal po 2 možganski celici zaktivirat bi mogoče celo kak postopek bil normalen.

Zakonodaja ščiti kriminalce, pred katerimi me ščiti ministrica (ki se naokol rada očitno sprehaja s pe*drčki) in njena falanga, ki mi na parih kilometrih avtocest natrosijo tolk radarjev, da ne morem spremljat normalno prometa in peljat z eno razumno hitrostjo, temeč bremzat kjer je v večini primerov nepotrebno ker če me bojo dobili, pa se slučajno hočem kaj pritožit me bojo tretiral kot totalnega zločinca in kazen (upravičena ali ne) izterjali z neverjetno hitrostjo, a ko bom hotel odpreti firmo ker mislim da bi imel mogoče šanso s svojo idejo in bi rad investiral svoje prihranke, me bojo spet še preden dobro štartam obrali za tisti denar ki bi ga krvavo potreboval za realizacijo medtem ko bojo enim na lepe učke pustili najet miljarden kredit za katerega če ga ne bo odplačal ne bo niti odgovarjal, ali pa bojo dali kredit firmi, ki ga bo zavarovala z imetjem v vrednosti nekaj promilov tega kredita.

Se opravičujem za manjkajoče ali nepravilne vejice in druge slovnične napake mojega čustvenega izliva, ker se pač na internetnih forumih najdejo bedaki, kateri nimajo pojma o čem se piše, se pa znajo obesit na nepomembne malenkosti, tako kot se znajo opredelit a so levi a so desni (ker nimajo lastnih možganov si jih pač sposojajo pri drugih katerim se pustijo lepo nategnit) na podlagi peska ki ga nam že od osamosvojitve naprej v oči mečejo totalno nesposobni politiki, ko vidijo da nimajo pojma kako se z novimi prijemi in iznajdljivostjo spopasti s krizo ampak se pred vsakimi volitvami sluzijo po državi in z nasmeški gledajo ljudi, katere imajo vsa 4 leta drugače za blejajoče ovce, se z njimi slikajo in rokujejo in jejo golaž, ker rabijo njihov glas, jaz pa se moram sprijaznit z izbiro med slabimi in slabšimi, ker neka razumna alternativa pač ne more prehiteti tega ostudnega levo-desnega marketinga, kateremu je izredno pomembno a se bo kaka ulica imenovala po diktatorju ali kakemu pedofilskemu farovcu...

jezen.gif
aplauz.gif

Pejt greva na kak pir, da se pomiriš.
nahrung002.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik Mis pravi:

KAj pa naj ukrenem? Saj vsak mesec dam tem krete*noidom 41% dohodka, kaj še naj????
A mi lahko pojasniš 41 % Penzije iz tega ne bo pa si uredi drug vir dohodka-jaz sem se podal v gradnjo da bom imel rento na stara leta , zdravstvo se itak sesuva ker nočejo nagont dohtarjev delat in naredit razliko med luftarji in resnimi zdravniki pa si najdi privatnika, ki bo skrbel zate tako kot skrbi zame , stanovanja so draga u 3pm, tako da če ga že bom kupil bom si praktično kupil krsto to preprosto ni res-če pa imaš keš pa se javi ti prodam stanovanje čez par mesecov za 1k€/m2 , državna uprava ima 1001 birokratski postopek in včasih še sami ne vejo kaj je treba če jih kaj vprašaš, pa so jih cele horde in če bi vsak znal po 2 možganski celici zaktivirat bi mogoče celo kak postopek bil normalen se strinjam .

Zakonodaja ščiti kriminalce, pred katerimi me ščiti ministrica (ki se naokol rada očitno sprehaja s pe*drčki) in njena falanga kaj češ pe*drči se pač družjo , ki mi na parih kilometrih avtocest natrosijo tolk radarjev, da ne morem spremljat normalno prometa in peljat z eno razumno hitrostjo če je zate normalan hitrost >od 130(140) potem nisi resen-jaz sem tud bil norc včasih ko pa spoznaš da nisi večen pa kmalu prilagodiš tudi hitrost) , temeč bremzat kjer je v večini primerov nepotrebno ker če me bojo dobili, pa se slučajno hočem kaj pritožit me bojo tretiral kot totalnega zločinca in kazen (upravičena ali ne) izterjali z neverjetno hitrostjo, a ko bom hotel odpreti firmo ker mislim da bi imel mogoče šanso s svojo idejo in bi rad investiral svoje prihranke, me bojo spet še preden dobro štartam obrali za tisti denar ki bi ga krvavo potreboval za realizacijo če imaš idejo se javi ti jo bom pomagal realizirat-ni pa za odprtje firme potreben ne vem kak kapital in tudi oproščen si dajatev za določen čas - tako da tukaj pišeš nekaj kar tako na pamet medtem ko bojo enim na lepe učke pustili najet miljarden kredit za katerega če ga ne bo odplačal ne bo niti odgovarjal, ali pa bojo dali kredit firmi, ki ga bo zavarovala z imetjem v vrednosti nekaj promilov tega kredita.

Se opravičujem za manjkajoče ali nepravilne vejice in druge slovnične napake mojega čustvenega izliva, ker se pač na internetnih forumih najdejo bedaki, kateri nimajo pojma o čem se piše, se pa znajo obesit na nepomembne malenkosti, tako kot se znajo opredelit a so levi a so desni daj uporabi pamet in ne nakladaj kar povprek-noben te ne obsoja ker si napol pismen ampak zaradi tvojih neblouz ki jih trosiš po forumu (ker nimajo lastnih možganov si jih pač sposojajo pri drugih katerim se pustijo lepo nategnit) na podlagi peska ki ga nam že od osamosvojitve naprej v oči mečejo totalno nesposobni politiki, ko vidijo da nimajo pojma kako se z novimi prijemi in iznajdljivostjo spopasti s krizo ampak se pred vsakimi volitvami sluzijo po državi in z nasmeški gledajo ljudi, katere imajo vsa 4 leta drugače za blejajoče ovce, se z njimi slikajo in rokujejo in jejo golaž, ker rabijo njihov glas, jaz pa se moram sprijaznit z izbiro med slabimi in slabšimi, ker neka razumna alternativa pač ne more prehiteti tega ostudnega levo-desnega marketinga, kateremu je izredno pomembno a se bo kaka ulica imenovala po diktatorju ali kakemu pedofilskemu farovcu... a lahko konkretiziraš, da te ne bom obdolžil prodaje buč

jezen.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Kje bi ti prodal stanovanje za 1k€ kvadrat?

V kakšni ukojebini 50 km do prve vasi
hysterical-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Tisto bi blo super za tak dnar
zmaga.gif

Tukaj se mi zdi, da gre bolj za pomurje ali pa zasavje
hysterical-1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Poglej naslov teme - tipičen odgovor nerazgledanega človeka, ki sprašuje kje se dobi stanovanje po 1k€ - potrudi se za odgovor in poglej v moj profil kjer boš izvedel kje sem doma.
Če pa je preveč zahtevno pa izvoli : 15 km iz Lj proti letališču ob potoku Pšata, na drugi strani travnik z pogledom na Kamniške planine in Karavanke, 500m od šole in vrtca, 1 km od občine, 1km od zdravnika, lekarne in zobarja, cca 3 km od AC, 10 km od letališča, Krvavca. V radijusu 70m ni drugig hiš razen "mojih podvigov"
wink-1.gif

PS
Prodam ali dam v najem ampak samo ljudem, ki jih izberem jaz ker si ne mislim na dvorišče pripeljati bedakov ampak ljudi, ki so razgledani.
PSS
Kaj pa maš proti revirjem in prekmurju?
Pa še slika v fazi gradnje.
710701-razgledpredvhodom.jpg

Priponke

• 710701-razgledpredvhodom.jpg
    710701-razgledpredvhodom.jpg
    93,1 KB · Ogledi: 104