Kako razgledani smo Slovenci?

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
JAO JAO JAO JAO JAO JAO.....tipični USA wannabe.
bonk.gif
PORAZNO

http://studio.delo.si/20090709_6037

ne vem zakaj jao, jao .... me prav zanima, kaj bi ti odgovoril, ko bi te takole sredi mesta, nepripravljenega s kamero v glavo, zdaj pa povej ....

slovenci izpademo super obvladaci, ko smo enkrat v druzbi z ostalimi tujci. pa neglede kam nas posljejo. to smo se naucili skozi leta zivljenja na balkanu. vedno smo se morali znajti, neglede na okoliscine. saj ves, nikjer ni bilo za dobiti, pa vsi smo vse imeli ....

so poslali kolega na strokovno izobrazevanje v zda in je bil v druzbi domacinov in se enega indonezijca, enega angleza in enega francoza. ze prvi test, neko brezvezno pravno nakladanje, zakonodaja (multiple choices) je pisal 100%. edini itak. nobenemu nic jasno. da je bil dalec najbolj razgledan, najbrz ni treba razlagati. francoz in anglez sta ga hotla neki zajebavat, pa ju je oba nascal za salo....

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Tisti "oddamo v najem" se nanaša na prostor v njeni glavi, ki ga je očitno ogromno neuporabljenega?
709235-stupid.jpg

Priponke

• 709235-stupid.jpg
    709235-stupid.jpg
    29,7 KB · Ogledi: 97

erikson

Guru
25. avg 2007
22.715
6.484
113
cosmogirl.jpg

Novinarji pri Delu glede poznavanja politike niso nič boljši. Žigo Turka so danes v pismih bralcev podpisali kot "Služba vlade za razvoj".
aplauz.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
bonk.gif
PORAZNO

Koga boli k... kakšna je zastava ... Meni se, recimo, čisto j...
Od države nič nimam, torej me ne briga zanjo. Če bi nas jutri kupila kaka bolj uspešna država (pa tudi če ukinejo slovenščino in vse, kar spada zraven), bi se mi isto j.... - dokler ne bi težili s svojo kulturo in zgodovino (razen jezika, to se itak takoj naučiš) ...

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
bonk.gif
PORAZNO

Od države nič nimam, torej me ne briga zanjo. Če bi nas jutri kupila kaka bolj uspešna država (pa tudi če ukinejo slovenščino in vse, kar spada zraven), bi se mi isto j.... - dokler ne bi težili s svojo kulturo in zgodovino (razen jezika, to se itak takoj naučiš) ...

467716-post_slo.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
bonk.gif
PORAZNO

467716-post_slo.gif
zmaga.gif

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
Citat:
Uporabnik CyberShot pravi:
Kdo je predsednik ... ? POLITIKA ME NE ZANIMA !! LOL WTF ??? KURA ENA.. Splošna razgledanost na nuli

Državljanstva luknjat !!! Od tujcev zahtevamo nevem kaj, da znajo od sklanjatev do pisateljev, sami pa nule ko Murko.

ti imaš sebe za razgledanega
confused-1.gif

če bereš cosmopolitan to še ne pomeni da si razgledan
grims-1.gif

Pa beri kaj druga
cheer.gif

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
bonk.gif
PORAZNO

Od mene si si zaslužo en vzgojni focn če te kdaj srečam!
bonk.gif

Razmišlaš na stopnji prvošolčka
hysterical-1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Ja kaj pa misliš da je ??
ubogi repetent iz pomožne šole - obiskovalci prilagojenega programa se vam opravičujem ker takega debila tlačim v isti žakelj z vami.

korodani

Pripravnik
12. apr 2009
147
0
16
Citat:
Uporabnik shift pravi:
najhujši je bil un k je rumeno vn butnil
bonk.gif

Da, tega šalabajzera se je že na prvi pogled prepoznalo od kod prihaja....

Za pridobitev slovenskega državljansta , bi pomoje mogo vsak odgovorit na vsaj nekaj osnovnih vprašanj, npr glavno mesto države ipd...
samo se bojim da nas pol nebi bilo 2 miljona, ampak par deset tisoč ...
confused-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Saj razen dveh neumnih bab in tistega smrkavca še ni bilo tako slabo

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Te pa se odselite drugam kjer se cedita med in mleko in se ljudje ne pritožujejo čez državo. Tej državi se reče Utopija.

Namesto da bi se pritoževali bi kaj ukrenili da bo bolje, ampak ne, lažje se je pritoževat. Taktika zgub. Vsak je sam svoje sreče kovač.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
bonk.gif
PORAZNO

Hehe, sem mislil da samo jaz tako razmišljam...
zmaga.gif

V bistvu ne da nimaš nič od države, samo naša je ena tistih, ki ponujajo najmanj, glede na to koliko te olupi.

Sem enmu omenil da bi se selil na Nizozemsko, pa je rekel "Stupid, they have like 40 percent income tax!" sem se samo zasmejal pa mu razložil da sem ga jaz imel 41
crazy1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Podpis. BMK kdo mi daje "državljnske pravice" - če bi bilo po moje bi jih lahko kupil od najboljšega ponudnika, ne pa da se tle malo manj kot v zrak mečemo zaradi kretenizma, ki se mu reče nacionalna država. :S S svojo firmo imam več stikov kot Republjik Slovenije, a lahko prosim oni meni davke pobirajo za lastni razvoj, moje "vojaško"zavarovanje bo Blackwater, zdravstveno si bom pa že sam plačal? 15% državi, 25% penziji, 5% za zdravstveno, pa se jebite vi in barve zastave in vse ostalo :S

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Te pa se odselite drugam kjer se cedita med in mleko in se ljudje ne pritožujejo čez državo. Tej državi se reče Utopija.

Namesto da bi se pritoževali bi kaj ukrenili da bo bolje, ampak ne, lažje se je pritoževat. Taktika zgub. Vsak je sam svoje sreče kovač.

KAj pa naj ukrenem? Saj vsak mesec dam tem krete*noidom 41% dohodka, kaj še naj???? Penzije iz tega ne bo, zdravstvo se itak sesuva ker nočejo nagont dohtarjev delat in naredit razliko med luftarji in resnimi zdravniki, stanovanja so draga u 3pm, tako da če ga že bom kupil bom si praktično kupil krsto, državna uprava ima 1001 birokratski postopek in včasih še sami ne vejo kaj je treba če jih kaj vprašaš, pa so jih cele horde in če bi vsak znal po 2 možganski celici zaktivirat bi mogoče celo kak postopek bil normalen.

Zakonodaja ščiti kriminalce, pred katerimi me ščiti ministrica (ki se naokol rada očitno sprehaja s pe*drčki) in njena falanga, ki mi na parih kilometrih avtocest natrosijo tolk radarjev, da ne morem spremljat normalno prometa in peljat z eno razumno hitrostjo, temeč bremzat kjer je v večini primerov nepotrebno ker če me bojo dobili, pa se slučajno hočem kaj pritožit me bojo tretiral kot totalnega zločinca in kazen (upravičena ali ne) izterjali z neverjetno hitrostjo, a ko bom hotel odpreti firmo ker mislim da bi imel mogoče šanso s svojo idejo in bi rad investiral svoje prihranke, me bojo spet še preden dobro štartam obrali za tisti denar ki bi ga krvavo potreboval za realizacijo medtem ko bojo enim na lepe učke pustili najet miljarden kredit za katerega če ga ne bo odplačal ne bo niti odgovarjal, ali pa bojo dali kredit firmi, ki ga bo zavarovala z imetjem v vrednosti nekaj promilov tega kredita.

Se opravičujem za manjkajoče ali nepravilne vejice in druge slovnične napake mojega čustvenega izliva, ker se pač na internetnih forumih najdejo bedaki, kateri nimajo pojma o čem se piše, se pa znajo obesit na nepomembne malenkosti, tako kot se znajo opredelit a so levi a so desni (ker nimajo lastnih možganov si jih pač sposojajo pri drugih katerim se pustijo lepo nategnit) na podlagi peska ki ga nam že od osamosvojitve naprej v oči mečejo totalno nesposobni politiki, ko vidijo da nimajo pojma kako se z novimi prijemi in iznajdljivostjo spopasti s krizo ampak se pred vsakimi volitvami sluzijo po državi in z nasmeški gledajo ljudi, katere imajo vsa 4 leta drugače za blejajoče ovce, se z njimi slikajo in rokujejo in jejo golaž, ker rabijo njihov glas, jaz pa se moram sprijaznit z izbiro med slabimi in slabšimi, ker neka razumna alternativa pač ne more prehiteti tega ostudnega levo-desnega marketinga, kateremu je izredno pomembno a se bo kaka ulica imenovala po diktatorju ali kakemu pedofilskemu farovcu...

jezen.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
zmaga.gif

Nekako v stilu upravnika premoženja, ki si ga izbereš sam, glede na njegovo ponudbo. Skrajni čas, da nastane konkurenca tudi na tem področju...