Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imam nekaj diskov BD1468A4C5 HP 146-GB Ultra320 SCSI HP 10K pa me resno zanima kako bi jih na najbolj enostaven način priklopil na na namizni računalnik HP ? Obstaja kakšno zunanje ohišje za ta disk z USB varianto ? Prosim za nasvete.
Nikoli nisem poskusil...nekoč sem uporabljal PCI kartico za SCSI to IDE ali nekaj podobnega.
SCSI to USB adapter rabiš. Je pa več vrst SCSI priključkov (št. pinov, oblika,...).
Moja izkušnja je bila, da disk kot zgoraj, t.j. U320 standard ne bo šlo drugače kot z PCI-Ex kartico priklopit na računalnik, tole z USB mislim da ne gre, ker jih noben SCSI2USB ne podpira, vsaj jaz ga nisem našel
V starih časih (20 let nazaj) se je dobilo adapterje med različnimi oblikami scsi priključkov in je šel uw scsi disk tudi na čisto navadne scsi kontrolerje s 50 pinskim priklopom. Mislim, da sem imel pci adaptec 2940 z navadnim 50 pinskim scsi priklučkom in pa uw 10k disk in je klapalo bp. Brzina kontrolerju primerno nikakršna, dostopni časi pa vseeno obratom primerni.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.