Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Vsem lastnikom, ki razmišljajo kot ti, predlagam kakšno (kvalitetno) pasjo šolo, kjer vam bodo razložili tudi osnove pasje komunikacije.
Ker sem nedavno postal lastnik psa, se priporočam za nasvet glede kvalitetne pasje šole. Poskusil sem z lepovzgojenpes.com ampak se je vse skupaj ustavilo že pri komunikaciji (ki je z njihove strani ni bilo).
Veterinarja imam izbranega (prva izkušnja pri 300 kosmatih je ok) a sem odprt za kakšne predloge oz. mnenja.
Od kod si? (glede na 300 kosmatih predvidevam, da iz LJ - iz katerega konca?).
Glede šole je blizu 300 kosmatih KD Krim (poznam večino, so super), malo bolj proti severu KD Šmarna gora (manjše skupine, se lahko bolj posvetijo posameznemu psu). Oboji imajo nove tečaje jeseni; v popoldanskih urah 1x-2x na teden. Blizu je še Alfakan, njihovega sistema sicer ne poznam (so zelo poslovno usmerjeni in imajo dodelan PR) a njihova LJ inštruktorica je super - kar pomeni, da ne more biti slabo.
Kar se veterinarjev tiče je tako, da je za redne stvari čisto vseeno pri katerem si. Če se pa kaj zakomplicira (kaj resnega / specifičnega) se pa razmisli in pelje k najustreznejšemu. Jaz cepim tam, kjer grem mimo, za ostalo se pa posvetujem z našimi veterinarkami in odpeljem kot predlagajo (k sreči do sedaj za sebe potreboval le 2x).