Kako preživijo mačji mladički brez mame

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Nice one
zmaga.gif

IziG

Pripravnik
14. mar 2008
44
0
6
Ja, je bil kar len mačkon, ko me je slišal je priletel k meni, ko sem ga pa počohal pa se je na istem mestu samo dol vrgel, tak da je kar zadonelo in ležal tam... Bil je res krasen mačkon, 7kg, lepa dlaka, priden, žal pa ga eno jutro lani oktobra (bil je navajen, da je hodil zvečer okoli 9 ure ven, do okoli 12 ponoči, ko je prišel pridno čakat pred vrata nazaj, včasih (poleti) pa je potegnil do zgodnjih jutranjih ur) ni bilo nazaj... Skratka takrat so izginili skoraj vsi mački v ulici, je verjetno bil kakšen večji pes (s sosedovim nem. ovčarjem se je 1x tepel, pa jih je pes kar skupil po gobčku, tako da je vedno pes ko je videl našo zverino šel stran...
smile-1.gif

Skratka bil je karakter, smo imeli za tem še enega mačka, pa ni bil tak kot ta po karakterju, skratka nam je full žal za tem mucom...

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Našega že emšo daje. 8 let je star in cele dneve preleži v zimskem vrtu in greje stare kosti.
smile-1.gif

Razen zvečer gre ven malo na potep, pa še to je vedno okoli hiše. Ampak kakšno miš pa še prinese.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
17 leeet?!?
aplauz.gif

Se mi pa zdi, da pri mačku dejanski karakter vidiš šele z leti...na začetku so itak vsi tko zaletavi, divjački, poskočni, igrivi.
smirk-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
No k sta unadva šla smo za tolažbo dobil tegale, vendar kot, mislim, da 2 prej je tudi tega povozil avto.
frown-1.gif

Aja, to ni moja roka.
grin1.gif

Nazadnje urejeno: