Kako preživijo mačji mladički brez mame

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
No Tamara, zdej ko boš pa mladičke odgojila, pa lahko kej v "svoji pečici" naštimaš...ti gre kr dobr od rok
grin1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Da malo osvežim temo.
Maci sta sedaj stari že dober mesec. Navajamo ju na drugo hrano (konzerve). Znata že kar lepo jesti iz posode.
cheer.gif

Zdej že znata tudi sedeti (mogoče, se sliši trapasto, ampak do zdej nista nikoli sedeli, samo stali in ležali) in se hkrati očediti
grin1.gif

Sličice pa bodo v ponedeljek.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Živjo vsem,

vmes nam je poginila še mala črnuhinja
cry12bpy.gif

ne me vprašat zakaj, ker je bilo z njo vse ok, normalno jedla. Sumim, da so bili ti maci kej bolni že prej, kakšni zajedavci al pa kaj podobnega.
Torej ostala nam je ena, pol bela, pol siva maca. Zrasla je že fuuuul, tut pridno že je pravo Hill's-ovo specialiteto
grin1.gif

Sličice pa....takoj, ko spet naredim fotosešn.
cheer.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Za zajedalce dobiš tako tubo z dozatorjem.

Jaz sem moji tisto dajal ko je bila mala-ampak ni bila preveč navdušena.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne vem, mi ni glih lep mačk. Samo imeli pri hiši že veliko lepše.

Recimo sosedi so pravi imuni na mačke - so jih imeli tudi že po 15. Letos so si naredili "gnezdo" v nekem skednju poleg našega kevdra, seveda vse posrali in sedaj še domačega soka ne morem pit v miru, da ne bi skos vohal tistega mačjega dreka. Oh ja, itak so pa že tako veliki, da že skačejo okoli - kakega bo zamoril naš pes, ostale bodo povozili avtomobili, en pa se bo mogoče obdržal. Jeseni pa bo že nova pošiljka.
smile-1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
če si kdo želi muca, so sta na voljo dva črna in sivi. vsi so mački. črnobela pa ostane doma.

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Če se že hvalimo z mucki
smile-1.gif

Mi mamo tud 3 luškane kosmatinčke. Dva sta že rezervirana, en pa še čaka na svojega novega lastnika. Za oddajo bodo pa nekje v prvem tednu julija.
Torej črni muc je še na voljo.