Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
naredi si dva računa npr. v outlouku alli thunderburdu, skratka enem odjemalcu. pomembno je, da sta oba imap protokola. pol pa samo premečeš pošto. lahko pa maš starega npr. POP, nov pa mora biti IMAP.
Jaz sem to delal v thunderbirdu. Enostavo dodaš še en račun od gmaila kot imap. Potem pa v thunderbirdu označiš maile, ki jih želiš prenesti in jih preneseš (drag / drop) v gmail račun. To je to.
nastavi si še gmail račun z imap protokolom še v thunderburdu. pa boš vidu dva računa, pa pol premešeč iz enega na drugega. pol pa ukineš gmail, ko vidiš, da je vse tudi na gmailu.
Si probal z dekstop programom, kjer lahko narediš drag/drop pošte med poljubnimi mapami?
Ker na tistem online vmesniku ne vem če bo šlo (naj kdo drug pove zagotovo, ker jaz še tega nisem uporabljal).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.