Kako postaneš Slovenec / How to become Slovene

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pa ti res ne pokapiraš, kaj ti je hotel že Pediater povedat?

Pa ti in vsi ostali res ne pokapirate, da je rekreativni kolesar zgolj trol projekt?

Glede na količino žolča pri ostalih uporabnikih, precej uspešen, je treba priznati.
smile-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Če vam povem ne ... trenutno mi spodaj dol visi ... zato se mi čisto jebe, kaj si mislite o meni ... pol vas je takih na forumu, ki verjetno nimate niti osnovnošolske izobrazbe ... kaj še le poklicno ...

Abraham ... sem s prlekije, zato mi verjemi, da vse to kar si naštel, je meni bolj znano, kot če bi mi povedal v slovenskem izrazu. Mimo grede ... tudi hamer je nemški, ali uporabljam pa ga vedno, kladivo pa rečem samo takrat, ko nekdo debelo pogleda kaj to sploh pomeni.
wink-1.gif

Kdo pa je rekel, da nemščine nič ne razumem? Razumem kar veliko, glede na to, da me nemščina nikoli ni veselila, zato znam kar veliko nemščine. Če se lahko z nemcem zmenim, kje je to in kje ono v nemščini v trgovini, potem veš, da nisem glih tak trot, kot si morda ti predstavljaš.
Tudi južnega jezika ne razumem, ker je to zadnji jezik, ki bi ga hotel razumeti ... Hrvaščina, bosanščina itd, sami grdi jeziki - že pričakujem naval južnjakov ...

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Tudi južnega jezika ne razumem, ker je to zadnji jezik, ki bi ga hotel razumeti ... Hrvaščina, bosanščina itd, sami grdi jeziki - že pričakujem naval južnjakov ...
Sej tud "južni" jezik noče da bi ga taki znal govort k še maternega ne obvladajo
bonk.gif

Btw: Nebi ni ti volio da si taki, znam - a štaš takvog te majka rodla
hysterical-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Južnjaki so pritisnili ... :D

Ej šaban, kej ti ne paše? Ti tudi ne veš gučati maternega, keko je viditi ... če pa slovenščina neje tvoj materni jezik, pa južjak .. ne ne soli pamet, kdo bojše guči materni jezik .. ker ti samo kvakati veš, keko viden.

Nazadnje urejeno:

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Ti si res nis dobr
ne-ne-1.gif

ti se najdu neki komentirat jezike k še maternega ne znaš dobr
rolleyes-1.gif

Pa drgač sm po mami štajerc pa tega naglasa niti ona ne uporablja kaj šele da bi mene s tem posiljevala
cool-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Res je štajerščino navaja kot neko spakedranščino, prekmurščino ali kaj je že blo tisto nerazumljivo pa itak še slovenci ne zastopimo

17. dec 2010
1.174
0
36
125
šaban, ti sploh ne veš kak se guči slovnično pravilni slovenski jezik. Samo kvakaš pa kvakaš in malo zajužnaš ... če si južjak, priznej, pa bo vse v redek, ne pa ka mi neše sole pamet, kak gučati po slovensko, ker vas pul tu gore ne ve kej je sploh slovenske knjižni jezik, ker še vas nikole nesen čuja, da bi govorili, samo kvakate ... Če vi močvirniki in okolica mislite ka je vašo kvakaje knjižni jezik, ste se malo zmotle ... od gnes naprej bon tudi jas pisa vse v prleščine, kere bo kvaka tu gor po forume. Če te vi gučale po domače, še bon te jas. Sej mamo svobodo govora ...

Prekmurščine še jas ne razmin, tak da .... silenzio.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Kwa češ reč da sem totemu štojercu na rep stopil , sedaj pa cvili ? Čeprav zjezil si se pa kot prlek.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Kaj ti je potrebna vsa možna fakultativna izobrazba, ki jo ob vsakem najmanjšem sprotnem trenutku oznanjaš, če ne zmoreš brzdati svojega temperamenta!?

SKJ (Slovenjski knjižni jezik) je bil ustanovljen ravno zaradi takih "uporabnikov", ki so vsak zase znali goniti svoje v nedogled, kao: "nič te ne razumem"...

Umiri se malo in poglej nazaj svoje monologe, dialoge, ... koleričnost.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Če se name nekaj spravljate, vedno in na sploh ... zato mam še vas večje veselje jeziti ... a ne opazite? Jaz se tak vedno smejim zraven.
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.544
113
Ja za retarde je znacilno da se veckrat nekontrolirano smejijo pa se sami ne vedo zakaj.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.573
5.138
113
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Ti si res nis dobr
ne-ne-1.gif

ti se najdu neki komentirat jezike k še maternega ne znaš dobr
rolleyes-1.gif
Slavistika ti je precej španska vas?
Prleščina je eno izmed dveh narečij v Sloveniji, ki nima zavijajočih glasov kot je denimo ie itd. Tega ne pozna tudi knjižni jezik. Iz tega sledi (matematična indukcija), da je prleščina osnova za knjižni jezik
grin1.gif
.