Kako pa kaj na Jesenicah

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Mogoče ni tako znana in prometna kakor Pastel, ampak moj glas gre za pizzerijo Mak. Bolj miren ambient ampak pice so #1 (kvaliteta).

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
OAZA je še najbolj na Jesenicah. vse ostalo je bolj kot ne reušna. v kitajski se še da kako dobro malco pojest, pa mogoče Domina nasprot policije, čeprav to bolj priporočam zaradi šefa, kot pa zaradi hrane, ker sem zadnjič jedel tam po moje pred kakimi 5imi leti
grin1.gif

Gostilna Augištin v Radolci, tista "nova" picerja v lescah - Leški hram al kako se že kliče, pa mogoče če si ljubuitelj bolj kvantitete kot kvalitete dom v Završnci - pri medvedih (tudi po moje kakih 5let nisem bil tam),
v glavnem res - žalost
cry12bpy.gif

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Matr sem res več pričakoval ko dejansko zgleda.

Sploh na področju roštilj varjante.

Kje pa je ta Oaza, mogoče jo že danes sprobam.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Heh Ðesenice so mesto železarne in njihovih menz.
Edino Pastel mi je bil kul.
Dobre pice imajo v Jurčku na S. Katarini/Homu pa da se ne boš vozil okol in okol ala 15 km pejt do Blejske Dobrave... parkiraj pa jo usekaj proti Vintgarju in potem še ene 10 minutk izi hoje do picerije
tongue-1.gif

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
525
18
18
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Heh Ðesenice so mesto železarne in njihovih menz.
Edino Pastel mi je bil kul.
Dobre pice imajo v Jurčku na S. Katarini/Homu pa da se ne boš vozil okol in okol ala 15 km pejt do Blejske Dobrave... parkiraj pa jo usekaj proti Vintgarju in potem še ene 10 minutk izi hoje do picerije
tongue-1.gif

Pice v Jurčku niso glih nek pojem kvalitete... Res da je stvar okusa,sam maš vseeno precej boljših pic na Bledu. V Jurčku mi je bla včasih dobra česnova pica, ker so mel peki zlo ''težko'' roko pri ''doziranju'' česna... Men kot ljubitelju česna je bla dobra, kdo bi se pa znov prtožt, da je res preveč česna gor.... Sam so potanovem žal zlo šparovni pri česnu...