Kako pa kaj na Jesenicah

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Ker me bo pot do konca januarja večkrat popeljala proti Jesenicam, me zanima kje se da tam kaj dobrega za pojest.

Zanima me kaj v stilu dobre pice, kakšna solata, dober roštilj.

Dobri predlogi dobrodošli!

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Recimo Pastel. Mehiška, picerija, ostalo... zraven Gimnazije. Čufarjev trg če se ne motim, tam kjer so koncerti in fešte. Od krožišča naprej (če greš na 1. izhod iz AC) in na semaforju na vrhu hriba desno.

Tako nekako, nisem iz tistih koncev

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Samo čevapov ne tam jest
ne-ne-1.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Na Jesenicama je pa bolj revšna. Pizzerija in mehiške zadeve so zmerno do pretežno OK v Pastelu, kak grill pa v Železarskem domu, pri hokejski hali. Ne vem če je še železarski dom, ma vsakič ko grem mimo drugačno ime. Pizzerija je dobra tudi Pr Čbularju, na križišču na javorniku... Vse ostalo pa ne vem, nič dobrega še nisem slišal...

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Ker me bo pot do konca januarja večkrat popeljala proti Jesenicam, me zanima kje se da tam kaj dobrega za pojest.

Zanima me kaj v stilu dobre pice, kakšna solata, dober roštilj.

Dobri predlogi dobrodošli!

pizzerija OAZA ( v centru - nasproti integrala)

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Gala je še vedno tam, kjer je bila. Edino piva nimajo drugega kot svojo brozgo, ki je vsaj meni bljak
crazy1.gif

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Ej, moj prjatu ti, ti bi sam svojo kartico po špranci uleku, to za 30 - ti ne bom štel u dodaten plus.

Pa da nauš zašalabajznu, maš tud prjatle
smile-1.gif

lp D

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Pice so men dobre v Domini,.. pa tudi Trucker na Hrušici ni slab....

Za malce pa kar pohvaljo Jurča na DObravi....

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Ma sm slišu, zanč so mi pravl, da ako če bit samo tifus, dobro ču ja proči.

Tko da @cbb kuhna, je najbl zihr, če pa ta mladih nau mogu podelat, ma pa tud prjatle
wink-1.gif

lp D

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Na malce na jesenice ne hodim
smile-1.gif

Za pice pa sem povedal kje so dobre in jih dobis brez da poznas CBB-ja
smile-1.gif

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Ma un konc je bl u reušno padu, odkar so nam Brusa ukinl u Dovjah, ti ostane Žerjav u Ratečah, pol pa je zgornjesavska dolina pr men bl na slabem glasu.

Če se pelm u uni smeri, sej ne vem kam bi zavil.

lp D

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.082
5.653
113
Če že pol raj mal podaljšam do Kranjske....una pizzerija na levi pred Kr. Goro....al pa mal pokrajšam pa v Planinca na Bled
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Ma j.bo vas P£aninac na B£edu
frown-1.gif

Bil zadnjič in sva z drago praktično pol ure uživala na terasi. Je bilo kar lepo, morm priznat, samo kelnarja ni bilo niti enkrat na spregled. Tudi ostali gostje so ga že nestrpno klicali, vendar ne priklicali tako, da dobrot njihove kuhinje pač nisem mogel izkusit.

Je potem padel Moby dick, samo vedno pa res ne bi jedel pice tam saj sem prepričan, da je še kje kaj, čeprav sežejo zelo visoko na lestvici dobrih pic.

Cbb-ja poznam še iz časov Horjulske doline, in rolanja muzike v Horjulu, mogoče pa vseeno odpre vrata za kuhnje za kakšno večerjo
evil.gif