Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Avto je noč preživel pod borom in sedaj je na njem polno kapelj smole. Kako najučinkoviteje spraviti to reč dol? A počakam, da se strdi ali prec v akcijo, ko je še topla?
Najbolje da gres na petrol ali spar in kupis cistilo za odstranjevanje smole stane okol 4-5€ gre zelo lepo dol imel sem zelo veliko stare in sveze smole in sem bil zelo presenecen kako je slo dol! Pred tem pa sem poskusal ze z marsi čim pa ni slo ali pa je pa sem poskodoval lak! Tko da naj ti ne bo škoda 5€
Se strinjam.
Meni se je ena kaplja smole zapekla (posušila) na strehi in z bencinom tudi pod razno ni šla dol. Je morala minit zima in še eno poletje, da je počasi izginila.
preverjeno deluje. to je stara finta klin s klinom. vzames krpico ali navaden toaletni papir, na debelo namazes (namocis) smolo z jedilnim oljem (navadnim) in zadeva se bo zacela topiti. pobrises in to je to.
Ravno vceraj spravil dol velik flek smole. Uporabil sem pa olivno olje (estra devisko
).
Morem se isto finto probat za musice, ki so tak razmazane po celi haubi in nikak ne grejo vec dol.
Avto je noro flekast, dosti zaslug pa gre tudi laku, ki je preprosto za K. (Honda Civic 2007).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.