Kako obdržati prijavo in geslo.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Začni uporabljati IE ...

Fak, me je kar zmrazilo, ko,sem tole prebral. Bejž stran od tega semena od hudiča. Meni chrome brez težav sinhronizira gesla in cookije med različnimi mašinami.

Če ti pa voyo ne dela kot pričakovano, se pa obrni na webmastra. Da v letu 2014 ne morejo narediti strani, ki bi delala v vseh brskalnikih je pa šalabajzerstvo brez primere.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Pa dobro ... ni samo vojo ... tudi ostale strani so v pm na tih dveh brskalnikih. Menjal 1000x windowse, pa 1000x sta oba brskalnika bila slabša od IE ...

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Nekaj si zapomni. Če stran ne dela v nekem brskalniku, je za to kriv izključno avtor strani. Ker pa sem v tem biznisu, je to hkrati razlog, zakaj sovražim IE. Ta ponavadi dela največ težav, ker dela kaj po svoje. Narediš kodo, ki jo webkit, gecko in cromium engini prikažejo brezhibno, trident pa vse poruši.

Po IE 6 , ki je imel praktično monopol s skoraj 100% tržnim deležem, so kar razpustili ekipo, ki je razvijala brskalnik. S tem tržnim deležem in fijaskom glede viste, so zavrli razvoj interneta za 10 let. Ker je toliko ljudi uporabljalo ta slabi izgovor za brskalnik, ga je bilo treba podpirati. Kar pomeni en kup hackov, da se je stran v ie prikazovala drugače kot v normalnih browserjih. Kar pa seveda pomeni dodatno delo.

Zato IE sovražim iz dna duše in ne bom nikoli kupil telefona z WP, ker je gor IE kot privzeti browser.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.807
2.605
113
sem za FF.
če nikoli ne vpisuješ gesla jih pozabiš! je pa res, da pametni pišejo.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
FF mam že kakih 8-9 let in do zdaj vedno prenešen profil iz stare v novo inštalacijo ali mašino. Do zdaj profila še ni bilo treba brisat.