Kako nam bodo zdaj "Svobodnjaki" zrihtali to evtanazijo?

kajote

Fizikalc
11. dec 2007
390
178
43
Evtanazija kot opcija, obvezno! Še žival ko se neozdravljivo muči rešiš tako, človek pa mora na maksimum trpeti, zato, da eni svoje frustracije zadovoljite.
Naj bo opcija enako kot za darovalca organov, da se, ko si pri polni zavesti odločiš (nikakor ne želim / želim evtanazijo) in potem taki frustriranci ne morejo več odločati o tvoji možnosti / pravici / rešitvi.. lahko pa odločijo o svoji (pustite me trpeti huje kot psa če bom v taki poziciji)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.786
113
Kaj, a mene bi najraje taprvega pospravli?
joke-jk.gif

• Haha
Reactions: LarryClay

igi

Guru
13. okt 2007
5.595
1.203
113
Celje
Evtanazija? Niti pod razno.
Samomor? Ko voli nek izvoli.
pa veš kakšni naslovi bi bili to v medijih...

"V bolnišnici si je po dolgi in mučni bolezni, ki ga je prikovala na posteljo, v mukah in vpričo ostalih nemočnih pacientov v sobi, sodil sam z 9mm nabojem, s katerim si je razstrelil glavo."

Ne vem no. Se mi zdi vseeno bolje to urediti "kontrolirano".

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.994
10.747
113
kod Džej-Zija
Če bo urejeno, da bo to samomor z medicinsko pomočjo. Če bojo od zdravnikov zahtevali, da oni pritiskajo na gumb, nesprejemljivo.

igiNo1

Guru
24. feb 2018
1.455
661
113
Svobodnjaki in partizani. Yes!
Na komoniste v SDS pa pozabili? Stari komunisti, te mladiče, rojene po letu 91, obmetujejo s komunisti.
In ne, niti tem, ki so proti evtanaziji in pomoči pri samomoru, ne želim dolgega umiranja priklenjenega v postelji s strašanskimi bolečinami odvisnim od pomoči drugih, v čakanju na požirek vode in menjavo plenice. Takrat niti samomora nisi več sposoben storiti!

• Všeč mi je
Reactions: VanZ

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Pa darovanje organov prav tako.
O tem je bila celo nekaj let nazaj oddaja, kako so bogati šejki prekupčevali z organi.