Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
Če si se enkrat navadil na iphone se bodo ti razni galaxyji zdeli jajca!
Tule pa se nebi ravno strinjal. Imam oboje pa mi ni problem priznati, da raje uporabljam galaxy-a, iphone pa stoji v polnilcu že 14 dni saj nimam nobenega razloga, da bi ga uporabljal.Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
Če si se enkrat navadil na iphone se bodo ti razni galaxyji zdeli jajca!
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
@Aki1: zdaj si pa tolk bedarij natrosil da te nihče ne bo resno jemal..
Imel si iPhone 3G in veš da je Galaxy S počasnejši? Veš tudi da je iPhone hitrejši in odzivnejši? Lepo te prosim.. ne trosi bedarij. Aparat preizkusi, ampak glede na napisano dvomim da boš le-tega sposoben. V mobitelovem centru si gotovo videl aparat, kjer je v ozadju teklo miljon aplikacij.. zato je slabši? Bravo genij..
Kupi 3Gs in nehaj smetit..
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
V bistvu mobitela sploh nimam, ampak to ni tako pomembno..
Pomembno je to da si ti ugotovil da je iPhone "hitrejši in bolj odziven" .. iPhone-ov je kar nekaj modelov.. kot ti (aka genijalec mobilne telefonije) gotovo dobro veš.. Sam si imel, kot si rekel 3G (ki je počasen kot skret), in je potvoje hitrejši in odzivnejši od Galaxy S? OK recimo, če tukaj nisi povedal da si popolni norec.... si pa z odprtjem same teme.. Zakaj bi kupoval počasnejši in manj odziven aparat (Galaxy S po tvoje), če pa za isto vstoto (ali manj) dobiš iPhone 3Gs (kot si rekel si iPhone 4 ne moreš privoščiti)..?
Zdaj preden mi vrneš z genijalnostjo najvišje stopnje bi te prosil, če mi zaupaš kako se potem šele iPhone 3Gs in iPhone 4 kosata z Galaxy S, če ga že navadni 3G natepe na celi črti? Res bi si želel občutiti malo tvoje applovske ljubezni pa prosim sploh ni treba biti objektiven.. Povej kar čutiš..
Mogoče pa si res tako genijalen, da te pač enostavno ni mogoče razumeti. Če boš bolje opisal zadevo in ne boš žalil produkta (brez da bi ga probal, ker ti garantiram iz prve da ni tako kot trdiš..), se ti z veseljem opravičim in ti svetujem.