Te bodo prevezal na naše.Si npr. na Sabotin in signal je na IT omrežju. Poklicat pa želiš slo reševalce oz. pomoč.
Številke policijskih postaj so tukaj: https://www.policija.si/eng/about-the-police/organization/police-stationsKako iz tujine poklicati slovensko policijo/gasilce ali druge posebne številke recimo 080...
+386113 +386112 ?
+38680... ?
Dej, dej, kaj se pretvarjaš ... ti bi iz tujine želel klicat 090 (hot line), pa ne upaš direkt vprašat ...Kako iz tujine poklicati slovensko policijo/gasilce ali druge posebne številke recimo 080...
+386113 +386112 ?
+38680... ?

+386113 ne dela, deluje le 113 v nasih omrezjih
Ce vas poklicejo z OKC pa se (v primeru LJ) izpise 01113 - povratni klic ne bo deloval, spet je treba 113 poklicat.
Zadaj je vecje stevilo linij ki letijo na OKC in rezervno lokacijo, najprej operater routa glede na krajevno lokacijo, nato pa na OKC klic leti naprej na delovno mesto glede na to kdo od “operaterjev” je prijavljen v sistem.
Pokličeš na najbližjo policijsko postajo.Kako potem lahko pokličem domačo policijo v primeru, če sem izven EU in vem za dogodek doma, ki ga je treba urgentno obravnavati? Recimo da na svoji kamerah vidim vlomilce, ali pa da vem da je nekdo doma izgubil zavest… karkoli pač. Pa da so takoj dosegljivi 24/7.
Sicer odgovarjas na post izpred 5 let ampak…Kako potem lahko pokličem domačo policijo v primeru, če sem izven EU in vem za dogodek doma, ki ga je treba urgentno obravnavati? Recimo da na svoji kamerah vidim vlomilce, ali pa da vem da je nekdo doma izgubil zavest… karkoli pač. Pa da so takoj dosegljivi 24/7.
veliko policijskih postaj je zvečer praznih, zaklenjenih, sploh manjših. tak da ne vem če je to najboljša taktika.Pokličeš na najbližjo policijsko postajo.
V gugla vpišeš pa ti pokaže še telefonsko.
Potem pa ta velike in oni naprejveliko policijskih postaj je zvečer praznih, zaklenjenih, sploh manjših. tak da ne vem če je to najboljša taktika.
Pokličeš dežurno. Jaz jo imam preventivno kar shranjeno v telefonu. Se hitreje zmeniš kot na 113.veliko policijskih postaj je zvečer praznih, zaklenjenih, sploh manjših. tak da ne vem če je to najboljša taktika.