Vsem, ki imate v planu štemanja modrostinikov, želim, da ne boste imeli takih problemov kot jih imam sam.
Prvo se mi je po dveh ali treh dneh zadeva zagnojila. Sedaj po 7 mescih je pa zadeva še bolj zanimiva. Zdi se mi že, da mi zobarji Stomatološki v LJ ne verjamejo (vsaj tak občutek imam), da me zadeva ne boli. Papam amoksiklav, težko odpiram gofljo, imam oteklino tam, kjer je bil modrostnik, hodim na menjave trakcev, vsem pojasnjujem, da me nič ne boli pa mi nekako ne verjamejo. Pa seveda čakam, da mi povedo, kaj bodo ukrenili.
Te zobarske fore so men zlo zanimive. Na primer naši mati je en zobar spravil plombo kar v sinuse, ko ji jo delal. Rešitev, štemanje , po tem ko so ji zob pulili zaradi drugih razlogov.
Glede injekcije je pa tako, da mora držati ravno prav časa. Če jo dajo ravno prav je najbolje. Pri meni je bilo to pri prvem puljenju zgornjega modrostnika. Ko so mi štemali spodaj, pa je držala par ur. Dokler je držala, sem bil rahlo hiperaktiven, nekak nisem mogel biti na miru. Pol, ko je spustila, je bila pa zgodba popolnoma drugačna, še TV-ja nisem bil sposoben spremljat, sem samo ležal in pridno počival.