Kako dela moderator Jernej

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vidiš ker ne bereš , ga je dal Pediater v banovce, Jernej pa ne moderira čvek, tako da mislim da nima pravice banat!
In kje to piše ker jaz tega ne vidim? V svetem pismu?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.281
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Fer bi blo da daste zdej modelu 3dni fore kdar bo zrel za ban al pa da njegovmu sodelavcu za 3dni podaljšate
smile-1.gif
Na tole tadrugo sem se že sam spomnil.
smile-1.gif

8888

8. jul 2010
34.094
6.281
113
No potem se opravičujem in to ni bila laž le nevednost! Jernej se vseeno nima pravice vtikat v ta čvek, če se tukaj zmoti kakšno zmoto naredi šele pri človeku?

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem pogledal in vidim, da si moj post res lahko interpretiraš na dva načina. Sorry.

ON: Zakaj se ne sme vtikat v čvek? Saj gre za iste osebe na istem forumu. Pomoč je vedno dobrodošla. Bi postal kar naenkrat bolj kompatibilen, če ga danes dodamo sem?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No potem se opravičujem in to ni bila laž le nevednost! Jernej se vseeno nima pravice vtikat v ta čvek, če se tukaj zmoti kakšno zmoto naredi šele pri človeku?

Ti se nimaš kaj vtikat v delo moderatorjev
ne-ne-1.gif

Tu nimamo volitev in podobnih "demokratičnih" prijemov. Sistem je, kakršen je.

8888

8. jul 2010
34.094
6.281
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Sem pogledal in vidim, da si moj post res lahko interpretiraš na dva načina. Sorry.

ON: Zakaj se ne sme vtikat v čvek? Saj gre za iste osebe na istem forumu. Pomoč je vedno dobrodošla. Bi postal kar naenkrat bolj kompatibilen, če ga danes dodamo sem?

Misliš še bolj enostransk?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:V kolikor je dejansko šlo za pomoto, priznavam napako in se ti iskreno opravičujem.
To je ded.
Malo za šalo malo za res, ampak taki ljudje kot si ti, so v Sloveniji redki. Torej ljudje, ki so se tudi za v bistvu nepomembno napako sposobni opravičiti. Tudi sam se opravičujem za vse tisto, kar sem o tebi slabega v tej temi napisal in tisto, kar sem še zraven mislil, pa niti nisem napisal.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Očitno so že drugi napisali vse glede situacije ter razlogov za ban, tako da resnično nimam veliko za dodati.

V kolikor je dejansko šlo za pomoto, priznavam napako in se ti iskreno opravičujem. Očitno sem malce prehitro, predvsem pa napačno ocenil, da z GrandFelixom ne le po IP naslovih, temveč tudi vsebinsko pašeta skupaj.

hysterical-1.gif

Se pravi, da še vedno dopuščaš možnost, da sta GrandFelix in Pepe ena in ista oseba?

Alterjeva pravila:
1. "ta brihten" se nikoli ne zmoti
2. če se "ta brihren" zmoti glej prvo pravilo
3. "ta brihten" lahko bana katerikoli uprabnika v kateremkoli forumu, če post žali njegov prefinjen okus

mistique

Guru
16. jun 2009
14.232
2.031
113
Emona / Carnium
+ volio bi da te ne volim
hysterical-1.gif

Meni je všeč, če so zadeve vsaj približno na normalnem nivoju z malce humorja. Takšnega, zdravega, črnega ko sam Satan.
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.232
2.031
113
Emona / Carnium
Sam men je BILO (edit) pa cool, k so zelene Karlovačke vedno ostajale v gajbi. Lih tok jih je blo, da sva z jarotom zalila "salijevanje ploče"
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Podobne teme