kak je cilj akcije 11.3.
da zmanjka gotovine v državi in se nekdo zgane?
da se osiromaši banke?
ne razumem
da se osiromaši banke?
ne razumem
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kak je cilj akcije 11.3.
da se osiromaši banke?
ne razumem
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
no, da slišim še strokovno razlago zakaj... beseda je tvoja Snecer...
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kak je cilj akcije 11.3.
da se osiromaši banke?
ne razumem
ja pomoje upajo, da bojo banke potem pritisnile na državo, in da bo država vsaj njih poslušala, če že OZS noče... pač nekaj je treba narest v tej državi.
Samo smešno mi je, kako vsak predlog za nepokorščino naleti na posmeh in neodobravanje. in kako se naj potem šele država tega ustraši? zato pa smo hlapci in bomo, ker se samo en drugemu smejemo, in nikoli ne stopimo skupaj.
Podpis 2.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kak je cilj akcije 11.3.
da se osiromaši banke?
ne razumem
ja pomoje upajo, da bojo banke potem pritisnile na državo, in da bo država vsaj njih poslušala, če že OZS noče... pač nekaj je treba narest v tej državi.
Samo smešno mi je, kako vsak predlog za nepokorščino naleti na posmeh in neodobravanje. in kako se naj potem šele država tega ustraši? zato pa smo hlapci in bomo, ker se samo en drugemu smejemo, in nikoli ne stopimo skupaj.
Podpis!!!Citat:
Uporabnik zakajaltersuxu pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kak je cilj akcije 11.3.
da se osiromaši banke?
ne razumem
Podpis.