Jaz sem bil na istem kot ti...
Hotel nehat, pa ni in ni ratalo...Pa še v kafiču sem delal.
V glavnem, pokliči na tole št.:
041/280-671 , oglasila se ti bo prijazna dohtarca (ima ordinacijo za osteoporozo na Ptuju, tam pri Termah) in se bosta dogovorili za dan in uro, ko prideš k njej na akupunkturno odvajanje od kajenja.
Ne se smejat, meni je ratalo brez problema. Po akupunkturi so mi čiki prav smrdeli, niti malo ni bilo luštov in potrebe po nikotinu... Ne vem, v čem točno je fora teh akupunkturnih iglic, ampak zaboga pomagajo. Jaz sem takrat delal v enem kafiču, takrat se je še lahko v lokalih kadilo, pa me sploh več ni zamikalo, da bi si ga prižgal, tudi takrat ne, ko je kaki stalni gosti prišel do šanka na čvek in si ga prižgal poleg mene.
Je pa res, da mi je na začetku nekaj manjkalo v roki, zato sem si nabavil Haribo Golden Bears in sem jih kaki teden ali dva jedel tako, namesto čik pavze. Namesto na čik sem šel na medvedke...
Je pa bil en stranski učinek za kaki mesec ali dva... In sicer sem bil bolj lačen kot ponavadi, pa določene stvari (od hrane) so se mi zagraužale. Še najbolj McCountry v McDonaldu, ki sem ga imel pred tem od njihovih stvari najrajši...
V glavnm, če si želiš nehat kadit, pokliči na tisto št., pa ti bo ratalo. Meni je, pa moji boljši polovici tudi, pa dvema kolegoma, pa eni ex sodelavki in sodelavcu. Aja, akupunktura je pred dvema letoma stala 20eur, po mojem zdaj ni nič kaj dražje.