Kajenje

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Najlažje se je odvadit, da v škatlico cigaterov vtakneš par petard, ovitih v cigaretni papir. Parkrat ti sicer osmodi žnable, ko pomotoma potegneš iz škatlice petardo namesto čika, toda pomaga. Podzavestno se začneš bati cigaretov.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Se zakleješ, da boš ob polnoči nehala kadit. 2min do polnoč vtakneš v lape čik pa prpališ. Ko je ura 12 fukneš čik bek. Pol pa še škatlo nekomu podariš, al pa jo obdržiš pa porabiš čike za redčenje marihuane. Po enem tednu (ko je že sila) nabaviš nikorete, pa jih daš v gobec vsakič ko se ti zalušta čika.
and thats the way the cookie crumbles.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Jaz sem bil na istem kot ti...
Hotel nehat, pa ni in ni ratalo...Pa še v kafiču sem delal.
V glavnem, pokliči na tole št.: 041/280-671 , oglasila se ti bo prijazna dohtarca (ima ordinacijo za osteoporozo na Ptuju, tam pri Termah) in se bosta dogovorili za dan in uro, ko prideš k njej na akupunkturno odvajanje od kajenja.
Ne se smejat, meni je ratalo brez problema. Po akupunkturi so mi čiki prav smrdeli, niti malo ni bilo luštov in potrebe po nikotinu... Ne vem, v čem točno je fora teh akupunkturnih iglic, ampak zaboga pomagajo. Jaz sem takrat delal v enem kafiču, takrat se je še lahko v lokalih kadilo, pa me sploh več ni zamikalo, da bi si ga prižgal, tudi takrat ne, ko je kaki stalni gosti prišel do šanka na čvek in si ga prižgal poleg mene.
Je pa res, da mi je na začetku nekaj manjkalo v roki, zato sem si nabavil Haribo Golden Bears in sem jih kaki teden ali dva jedel tako, namesto čik pavze. Namesto na čik sem šel na medvedke...
smile-1.gif

Je pa bil en stranski učinek za kaki mesec ali dva... In sicer sem bil bolj lačen kot ponavadi, pa določene stvari (od hrane) so se mi zagraužale. Še najbolj McCountry v McDonaldu, ki sem ga imel pred tem od njihovih stvari najrajši...

V glavnm, če si želiš nehat kadit, pokliči na tisto št., pa ti bo ratalo. Meni je, pa moji boljši polovici tudi, pa dvema kolegoma, pa eni ex sodelavki in sodelavcu. Aja, akupunktura je pred dvema letoma stala 20eur, po mojem zdaj ni nič kaj dražje.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.462
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
dej pol rajš vlečt slovenetu...to je pol wiin win situacija, ti se boš povsem odvadila kadt karkoli, slovenet bo pa doživel pri 25 svojo prvo izkušnjo z žensko...

Dobr, da ji ne predlagaš, nej me vzame za sostanovalca. V tem primeru ima naslednje možnosti:
1. da neha kadit
2. da pobegne
3. da se ji zmeša

Copka, če ti do pomladi ne rata nehat kadit, ti svetujem kak sprehod mimo ORL klinike v Ljubljani ali pa kar njen obisk. Spomladi je pred ORL kliniko veliko bolnikov, ki so zboleli zaradi kajenja, tam ti bo ratalo jasno, da čik ni nekaj kar se splača vzet v roke. Lahko mi verjameš, da imajo tisti bolniki na ORL kliniki trajne posledice zaradi neumnosti imenovane kajenje. Iz izkušenj ti lahko povem, da tisko kar se na zunaj vidi je še najmanj.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik copka pravi:
A ima mogoče kdo kakšen nasvet kako prenehat kadit. Jaz že cel teden poskušam, ampak na koncu vedno pristanem pred trafiko.
frown-1.gif

Kadil 10 let, 80% cigarilose in cigare, 18% čike, 2%... Kaj drugega...
smile-1.gif
Kako sem nehal;

Preprosto se vsedeš dol, si enega prižgeš, in se zmeniš sam s sabo, kaj "boma" naredla...

Jaz sem rekel "štop!" in sem si pomagal z:

tobacco-skoal.jpg

Pač zadeva ki je že v vrečkicah. Meni je ful pomagalo. V najbolj kriznem času (sobota zvečer s frendi v klubu, z petimi piri pod haubo)
sem tudi po 4 vreče sesal, jebat ga, treba se držat kaj si se zmeno. 3 mesece sem se jebal s tem. Uspešno.
Je blo kr težko.

Zdaj kadim še samo prave cigare (ne cigarilose, ampak prave komade od 15cm dalje, eno na teden, če huda čaga, tut kako več...)

Dobavljivo preko bolhe, priporočam:

http://www.bolha.com/oglas383725841/fuga-snus-general-wintergreen-white-portion

Sicer pa so vse kul, za začetnike obvezno vrečkice (pouchies), da nimas po celih lapah.

Pomaga garantirano, le navadit se je treba kak prvi teden je tečen.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.930
113
40
MB
ksz

dejansko morš pri sebi to dosečt, nekega recepta ni
evil.gif

moj foter je kadil 40 let, pa si je pred kratkim zračunal kolko na leto pokadi, pa si je takrat prižgal zadnjega, pa je že pol leta zdaj od tega
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma drag špas je, ni kaj.

Recimo da kadita fant pa punca oz. mož in žena;

2,5€ pavšala na škatlo, torej vsak eno škatlo na dan = 5€.
V povprečju 30 dni = 150€ + 20€ dodatnih, ko se čiki zgubijo, kaka žurka, rastalaš frendom
Na 12 mesecev je to čez 2000 letno. V desetih letih "zakadita" enega novega passata al pa kakega A3
smile-1.gif

Da ne govorimo o tem kako so čiki dražji in dražji...

Da mata solidne plače, letno hodita vsak en mesec v službo samo za čike.

Da ne govorimo o tem, kako kadilci raje hodijo na kafeje, glih zato da se malo nakadijo v miru...

Je pa res da po letu in 4 mesecih še vedno nimam nič več dnarja kot sem ga mel prej
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.745
11.022
113
Prave komade....
hysterical-1.gif

Mx, dobro, da tvoja nima enakega mišljenja, kot ti glede pušenja
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Ma js se tud ne morm odvadit. Maksimum kakšn teden zdržim, pa ko sem v družbi nekadilcev zdržim, drgač pa ni šans. Pa tud nimam neke blazne želje še po odvajanju od cigaret... Odkar mam pa še razne stresne zadeve na programu, pa itak ni šans da ne bi prižgala. Mam pa škatlo za dobra dva dni, se prav na dva dni dam 2.90 za škatlo... rajš ne pomislm kok sm že zapušila €€€ v zrak k bi me res fršlok.
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Kupi si ogabne set 57 pa ene 3 pokadi enega za drugim, pa še kako te bo minilo
cheer.gif
- ampak celega skadi!

Vleči kaj druga, naravnega če je že taka sila...
zmaga.gif