Men grejo tud ti "sej ne bo nič naredu" pošteno na k.... Ista situacija se je men zgodila dvakrat in enkrat je prišlo do ugriza ovčarja v gleženj, ker sem bil na kolesu, drugič sem se pa vrgu čez ograjo na vrt pred rotvajlerjam, ki se je v divjem laježu zagnal proti meni. Potem se je še kar zaganjal v ograjo. In ko pride lastnica do njega spet legendarni stavek "sej ti ne bo nič naredu".
Eni so res neumni in ne zanjo razmišlat, ko gre za njihove pse. Tud, če mi ne bi pol čist nič naredu, je že to preveč, da se sploh zažene proti men kokr da me bo napadu. Ampak lastnikom se to zdi čist vredu saj so samo njihovi cucki pomembni.
Kolegu se je pa zgodil zelo podobno kot teb. Vsak dan je hodu po eni ulic in tam so mel enga spuščenga ovčarja, ki je vedno hodil in lajal za vsakim, ki je šel mimo. Ljudje so se ga navadli ker res ni nikol nobenga napadu. En dan gre pa kolega domov in ga ta pes (med tem, ko laja za njim) kar naenkrat ugrizne nad bokom. Pol ga prežene in si gre domov razkužt rano. Ko pride na vrata h lastnikom, da pove, da ga njihov pes ugriznu in vpraša, če je cepljen, ga seveda lastnica napade, da kaj mu je naredil (psu), da ga je ta ugriznil.
Eni so takšni idioti, da se jim zdi normalno, da njihov pes spoščen laja za vsakim, ki gre mimo (neprijetna situacija za vsakega), pol pa še obsojajo (umirjene) ljudi, da so ga dražli.
Kolegu se je pa zgodil zelo podobno kot teb. Vsak dan je hodu po eni ulic in tam so mel enga spuščenga ovčarja, ki je vedno hodil in lajal za vsakim, ki je šel mimo. Ljudje so se ga navadli ker res ni nikol nobenga napadu. En dan gre pa kolega domov in ga ta pes (med tem, ko laja za njim) kar naenkrat ugrizne nad bokom. Pol ga prežene in si gre domov razkužt rano. Ko pride na vrata h lastnikom, da pove, da ga njihov pes ugriznu in vpraša, če je cepljen, ga seveda lastnica napade, da kaj mu je naredil (psu), da ga je ta ugriznil.