Kaj se kaj splača kupit oz. počakat?

Success

Fizikalc
5. sep 2010
538
185
43
Moj post se je bolj navezoval na iOS in Android uporabnike, ne pa s temo. Samo na živce mi že gre, ker šimfarimo en drugega, ne samo glede telefoinije, pač pa tudi avtomobili in ostalo..

Vsak svoje hvali, Galaxy S je od Androidov meni najboljši telefon, ki sem jih imel v roki.

Nitroo

Fizikalc
27. jan 2009
507
67
28
Citat:
Uporabnik Success pravi:
Moj post se je bolj navezoval na iOS in Android uporabnike, ne pa s temo. Samo na živce mi že gre, ker šimfarimo en drugega, ne samo glede telefoinije, pač pa tudi avtomobili in ostalo..

Vsak svoje hvali, Galaxy S je od Androidov meni najboljši telefon, ki sem jih imel v roki.

467716-post_slo.gif
Se podpišem pod tole. Forumi so postali poligon za prepucavanje in so kot taki postali brez veze oz. so izgubili namen neke dostojne imenjave mnenj in informacij...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Galaxyja sem dobil za 1€ ... Ko bo pa iPhone pri operaterijih subvencioniran, ga pa takoj vzamem (mi je dizajn štirke všeč, trojka mi pa recimo ni lepa).
Galaxyja imaš, design trojke ti pa ni lep...
cheer.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Močno upam, da ne sam videz, recimo kromiran okvir okoli telefona, ali pa centralna tipka ''home'' na dnu ekrana, itd... ker če to odmislimo, sta to dva čisto drugačna telefona, kar se videza tiče...